2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
الیکا جون من پریسان هستم(چشمک) والا بعضیا میگن سه ماه از سقط بگذره بعد آز بدین بعضیا هم میگن ربطی نداره به زمان. من خودم روماه و نیم بعد سقطم شد. آپکا یه آزمایشی هست که میزان سازگاری خون شوهرت به خون خودت رو میسنجه. یعنی هم از خود هم شوهرت خون میگیرن. اگه عددش بالای 20باشه یعنی مثبته و خونتون سازگاره با هم ولی اگه زیر 20باشه منفیه و نیاز به درمان داره که یا با قرص پردنیزولون یا سرم ivig یا لنفوسیت تراپی درمان میشه. لنفوسیت تراپیم لنفوسیت های خون شوهرت را جدا میکنن و با چندتا سرنگ به خودت تزریق میکنن. بعد45روز باز آز آپکا تکرار میشه که ببینن بالا رفته یا نه .بعضیا با یه بار تزریق نتیجه میگیرن بعضیا با دو یا سه بار. ولی جدیدا باقرص پردنیزولون درمان میکنن.ا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی پریسان جون.من اهوازم.اینجا میرم دکتر اگه خدای نکرده جواب نگرفتم میرم تهران.آپکا و کاریوتایپ و خودشون مینویسن یا باید خودمون بگیم؟راستی هزینش در چه حده؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
شما برو یه متخصص خیلی خوب تو زمینه سقط مکرر بهش بگوآزمایشات سقط مکرررو برات بنویسه خودش هرچی هست و لازمه را مینویسه. من کاریوتایپ رو ندادم اطلاعی ندارم ولی همون لیستی که نوشتم تو آزمایشگاه نوین اصفهان با بیمه 350هزار شد. فقط تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن نزار بازیچه دست بعضی ازین دکترهای بی سواد بشی.
عزیزم ممنون.من اینجا دکتری برای سقط مکرر نمیشناسم.توکل به خود خدا که طبیب همه درد هاست
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
بچه ها بازم بیاین اینجا.اینجوری آدم احساس نمیکنه تنهاست.وقتی آدم کنار کساییه که درکشون میکنه و درکش میکنن آروم میشه
آره پریسان جون کاش یه گروه تو واتس آب یا وایبر درست کنیم.میاین گروه درست کنیم؟
من خیلی وقت بود نی نی سایت نمی اومدم اکثرش یادم رفته نمیدونم چطوری باید پیام خصوصی بفرستم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .