2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام الیکا جان. واقعا ناراحت شدم برات .اون دکتری که به شما گفته دهانه رحمت نارسه و باید رحم اجاره کنی ببخشید خیلی بی سوابوده. مشکل نارسایی دهانه رحم با سرکلاژ و استراحت مطلق حل میشه من خیلی ها رو دیدم اینطوری یه بچه سالم ب دنیا آوردن.شاید اصلا شما مثل خود من مشکلت از چیز دیگه ای باشه حتما برو آزهای سقط مکرر و آپکا رو بده. من خودم هم پارسال تو 6ماهگی سقط کردم گفتن دهانه رحمت نارسه باید برا بعدی سرکلاژ بشی اما سه ماه بعد که باز باردار شدم تو 6هفته سقط شد. الان که آزهای سقط مکرر رو دادم فهمیدم مشکلم از آپکا هست که منفیه و جنین روپس میزنه . الهی جان من آپکام 5 بود ولی هنوز نرفتم نشون دکترم بدم ببینم چی میگه. شما چه درمانی انجام دادی؟؟؟ بچه ها مطمین باشید به زودی هممون مامان میشیم ولی خدا چوون خییلی دوستمون داره میخواد امتحانمون کنه ببینه صبرمون چقدره بعدشم جایزشو بهمون نی نی های ناز و سالم با بهترین بارداری عطا میکنه. بهترین فرزندان نصیب ما میشه جدا ازینکه جای هممون توی بهشته. چون بچه هامون که از دست دادیم روز قیامت دم در بهشت ایستادن و به خدا میگن اول پدر و مادرمون داخل شن. خودشونم حوری بهشتی میشن. الهی مامان فدای پسر بهشتیش بشه. .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پریسان جون چقد حرفات قشنگ بود،باورکن انقد خوشم اومد که باصدای بلند الان که ساعت نزدیکای 2 نصفه شبه،این پیام شمارو واسه شوهرم خوندم ،اصلا چجوری بگم دوتامونم تحت تاثیر قرار گرفتیم،مرسی گلم،حرفهات خیلی به دلم نشست ،مثل آرام بخش بود
الله الله کنی به الله میرسی!
پریسان جون حرفهات به دل منم نشست خیلی قشنگ بود ممنون اگه میشه اسم آزمایشهای مربوط به سقط رو کامل برام بنویسید
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
راستی من که الان 11 روزه سقط کردم اسپرین و هپارین رو به کل گذاشتم کنار این مشکلی نداره ؟؟؟ اخه میگن اسپرین رو نباید یهویی قطع کرد
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
رایحانه ونیکا جونم مرسی. واقعیت همینه. نیکا جون دکتر واسه من این آزها رو نوشت که شامل آزهای انعقادی وایمتی هست.ولی بعضی از بچه ها آز های ویروسی هم دادن ولی منو دکتر گقت نیاز نیست یدی Pro c Pro s Fasting blood sugar Homocyctin Lupus anticoagulant Anti phospholipid igm Anti phospholipid igg Apca B2gpi T4 riA T.s.h Anti-tpo Thyroglobulin ab Cd3 Cd4 Cd8 Cd25 Cd16 Cd 56 Cbc
ویتامین ها A: مناسب برای پوست و رشد D: با تولید کلسیم مقاومت استخوان ها را افزایش می دهد E: از سلول ها در برابر فرایند اکسایش جلوگیری می کند B1: باعث آزاد شدن انرژی موجود در کربوهیدرات ها می شود B2: انرژی موجود در چربی ها و پروتئین ها را آزاد می کند B6: سوخت و ساز پروتئین در بدن را بهبود می بخشد B12: در ساختار بافت های عصبی و سلول های خونی نقش مهمی دارد مواد معدنی آهن: در ساخت گلبول های قرمز خون بسیار موثر است روی: به تعادل آنزیم ها کمک کرده و فرایند بلوغ را تسریع می بخشد کلسیم: مهمترین ماده معدنی در تقویت استخوان و دندان ید: ترشح هورمون ها تیروئید را کنترل می کند سلنیوم: مانند ویتامین E از سلول ها در برابر فرایند اکسایش محافظت می کند زغال اخته : این میوه ترش و خوشمزه دارای فیبرهایی است که مانع از جذب کلسترول در دستگاه گوارش می‌شود . در نتیجه احتمال رسوب این چربی در رگها کاهش می‌یابد و کمک موثری بر افزایش جریان خون خواهد بود . علاوه بر این اثر طولانی مدت ، تاثیر کوتاه مدتی بر جریان خون دارد که بعضی از متخصصین تغذیه از آن بعنوان ویاگرای طبیعی نام برده‌اند . عسل : رسیدیم به یکی از شگفتیهای طبیعت . ماده‌ای که حاصل فرایندی ساده بر روی شهد گلها در بدن زنبور عسل است . انسان با وجود پیشرفت غیر قابل انکار تکنولوژی هنوز نتوانسته است عسل مصنوعی بسازد. عسل با داشتن انواع ویتامینهای گروه ب می‌تواند در تولید هورمون تستوسترون موثر باشد. پژوهشها نشان داده‌اند که ماده‌ای حاوی عنصر بور در عسل وجود دارد که جریان خون و میل جنسی را در مردان افزایش می‌دهد . آب انار: بر اساس پژوهشهای انجام شده ، میزان اختلال نعوذ در مردان بدنبال مصرف آب انار به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است . برای رسیدن به میزان مطلوب ، باید روزانه یک لیوان آب انار طبیعی نوشید . این نوشیدنی در فصل پاییز براحتی در دسترس است اما در دیگر فصلها می‌توان از رب انار استفاده کرد. شربتی با غلظت دلخواه از رب انار تهیه کنید و روزانه یک لیوان از آن را بنوشید . هرگز از آب انار غافل نشوید . سالاد میگو : میگو سرشار از عنصر روی است و سبزیجات برگ پهن مثل کاهو مقدار زیادی اسید فولیک دارند. گوجه فرنگی و لیمو ترش با مقادیر بالای ویتامین ث و روغن زیتون با ویتامین ای مکمل مناسبی برای این سالاد هستند. این سالاد با رساندن مواد لازم قدرت اسپرم سازی را افزایش می‌دهد. از همین جا به آقایان توصیه می‌کنم خسیس بازی را کنار بگذارند و با مصرف حداقل هفته‌ای یکبار از این سالاد هم قوای جنسی خود را تقویت کنند و هم بقیه اعضای خانواده را با این دسر خوشمزه به شعف آورند . سوپ جو : جو باعث افزایش هورمون تستوسترون در مردان می‌شود . اشتباه نکنید ؛ این افزایش هورمون در مردان اتفاق می‌افتد و در خانمها هیچگونه تاثیر هورمونی ندارد. هورمون تستوسترون برای افزایش میل جنسی لازم است . این سوپ اگر با برخی سبزیجات معطر بخصوص نعنا و ترخون تهیه شده باشد بسیار مقوی‌تر خواهد شد . اسفناج : آیا کارتون ملوان زبل را دیده‌اید؟ در مردان می‌توان چنین اثری را ( البته کمی خفیف‌تر ) دید . این سبزی سرشار از منیزیوم است که باعث گشاد شدن رگهای خونی می‌شود. به این ترتیب جریان خون اندام تناسلی قدرت لازم برای نعوذ را تامین می‌کند . لیمو ترش : این میوه خوش عطر و طعم ، با تامین ویتامین ث کافی ، تاثیر بسزایی بر تولید و تحرک سلولهای اسپرم دارد. به این ترتیب کیسه منی در مدت زمان کوتاهتری پر شده و میل جنسی را افزایش می‌دهد .
پارسیان جون حرفات خیلی قشنگ بود.ممنون.راستی گلم اول پیامت نوشته بودی الیکا.گلم من دو تا سقط تو هفته های نه و ده داشتم.فکر میکنم نیکا جون مشکلشون برای رحم بود و شما منظورت با نیکا بودش
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
پارسیان عزیز حرفات خیلی به دلم نشست.دیروز داشتم با خودم مرورش میکردم و ناخود آگاه یه آرامش خاصی بهم میداد.بازم ممنون
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
پارسیان جون من حدود یک ماه و چند روزه که سقط کردم میتونم آزمایشات آپکا و اریوتایپ بدم؟راستی میشه در موردشون کمی توضیح بدی؟
برای کاهش عوارض پردنیزولون(کورتون) : قابل توجه دوستانی که پردنیزولون مصرف میکنن.. 1- به هیچ وجه کورتون نباید به طور ناگهانى قطع شود و کاهش میزان آن و قطع آن باید تحت نظر پزشک انجام شود . 2- به هنگام روبروشدن با استرس هاى شدید و پیش از جراحى هاى کوچک یا بزرگ ، موضوع را به آگاهى پزشک خود برسانید تا به طور موقت میزان کاربرد دارو را افزایش دهد . 3- ازآنجا که کورتون میتواند باعث پوکى استخوان گردد، به ویژه در روزهاى نخست کاربرد آن ، بنابراین براى پیشگیرى از پوکى استخوان موارد زیر پیشنهاد میشود : · مصرف کلسیم به میزان 1000 تا 1500 میلى گرم روزانه(یک لیوان شیرمعادل 300 میلى گرم کلسیم دارد ) بیماران لوپوس با درگیرى کلیه و ازدیاد فشارخون در مورد مصرف لبنیات با پزشک معالج خود مشورت نمایند. · مصرف ویتامین D ( دى ) تحت نظر پزشک معالج · انجام ورزش منظم به ویژه پیاده روى· داشتن رژیم غذائى کم نمک · استفاده از داروهاى ضد پوکى استخوان به صورت پیشگیرانه با تجویز و تحت نظر پزشک معالج  4- مصرف کورتون میتواند افزایش چربى هاى خون را درپى داشته باشد ، بنابراین براى کاهش این پیامد ناخواسته پیشنهاد میشود : · داشتن رژیم غذائى کم چرب · اندازه گیرى وکنترل کردن چربى خون در ابتداى مصرف کورتون و سپس هر یک سال 5- مصرف کورتون میتواند باعث افزایش قند خون شود بنابراین براى کاهش این عارضه موارد زیر توصیه میشود : · رعایت رژیم غدائى مناسب· اندازه گیرى قند خون هرچند وقت یکبار درطى مصرف کورتون با دستور و صلاحدید پزشک معالج 6- مصرف کورتون میتواند فشارخون را بالا ببرد، بنابراین براى کاهش این پیامد پیشنهاد میشود : · رژیم غذائى کم نمک داشته باشید · اندازه گیرى کردن فشار خون در هر دیدار با پزشک معالج 7- کاربرد کورتون به ویژه در اندازه هاى زیاد میتواند سبب افزایش خطر عفونت شود بنابراین براى کاهش این پیامد موارد زیر پیشنهاد میشود : · پیشنهاد میشود واکسن آنفلوآنزا سالانه زده شود. با دستور و صلاحدید پزشک معالج· از تماس با افراد داراى عفونت هاى ویروسى و حضور در محل هاى شلوغ به ویژه در فصل زمستان جلوگیرى شود.·پیشنهاد میشود در صورت بروز هر گونه تب ، هر چه زودتر به پزشک خود مراجعه داشته باشید .8- کاربرد کورتون میتواند سبب ایجاد آتروفى ( ضعف ) در ماهیچه هاى بدن شود بنابراین براى کاهش این پیامد پیشنهاد میشود : · انجام ورزش هاى کششى براى پیشگیرى از آتروفى عضله عوارض مصرف کورتون نباید سبب نگرانى بیماران شود ؛ به هیچ وجه کورتون نباید به طور ناگهانى قطع شود و کاهش میزان آن و قطع آن باید تحت نظر پزشک معالج انجام شود.پزشک تمامی عوارض این بیماری و عوارض درمان ها را می‌داند