2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام مریم جان شما باید به یه متخصص ایمونولوژی یا متخصص رنانکه تو زمینه سقط مکرر کار میکنه مراجعه کنی تا یرات آزمایشا علل سقط رو بنویسه که یه سری آزمایش انعقاد حون و سی دی مارکر که برای ایمنی بدنه و آپکا رو بنویسه تا علت مشخص بشه و بعد مراحل درمان
سلام مریم جون خوبی عزیزم منم دو بار بارداری پوچ داشتم باید متخصص سقط مکرر برای شما تمام ازمایشهای تکمیلیو بنویسه مخصوصا انعقادی ... نگران نباش ، منم تمام ازمایشاتم سالم بود ولی 2 تا پوچ شد ، دکترم میگه پیش میاد ، جای نگرانی نیست ، به خاطر مشکلاتع کروموزومیه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
الیج پروتئین سی و اس...مهمترینشه... ولی منکه مشکلی هم ندارم باید بزنم چون سقط مکررم میخوان کمک کنن به رشد جنین.... راستی من حتما سرکلاژ هم میشم.... تو سرکلاژ باید استراحت مطلق باشی منظورم استراحت تا چه حدیه؟؟
سلام دوستان منم دو بار سقط داشتم.کمکم کنید.میشه بیاید تو تاپیکی که الان درست کردم؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الی جون خووبم تو چطوری؟ شهنا یعنی کسایی که مشکل انعقادی ندارن و سابقه سقط دارن باید هپارین تو بارداری مصرف کنن؟ منم تو بارداری بعدیم باید حتما سرکلاژ بشم دیروز جواب آزمایشام رو گرفتم ولی هنوز نشون دکتر ندادم. خودم که خوندم انعقادیام خوب بود فقط آپکا منفیه5درصده. سی دی مارکراهم سر در نیاوردم چطورین.
دکتر که به من گفت باید تو بارداری بعدی استراحت مطلق باشی و اصلا راه نری.... کسایی که سابقه زایمان زودرس دارن باید استراحت مطلق باشن یعنی تو طول روز همش به پهلو چپ دراز بکشن و فقط برا دستشویی پاشن. حتی به بعضیا میگن دستشویی هم نرو لگن برات بزارن!!! الی چرا آزمایش ویروسی دادی؟دکتر شرکت به من گفت آز ویروسی برات نمینویسم چون هزینه الکی باید بدی برا اینکه سقط بالای بیست هفته داشتی آز ویروسی نیاز نیست