2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
ارام من دوتا سقط، مشخص شد انعقاد خون دارم بهم گف فقط اسید فولیک 5بخور و خرداد اقدام کن بعد که باردار شدی بیا بهت دارو بدم باید سریع برم پیشش گف وانستی پنج روز از پریودت بگذره بعد بیای باید زود برم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نیلی دکتر شرکت یا مطب میشینه یا بیمارستان، من برای مطب 22 تیر یک وقت دارم اگه دیر نیست احتمالا بتونم نوبت خودمو بدم بهت، چون من 15 فروردین زنگ زدم 22 تیر بهم وقت داد،البته این هفته تکلیف من قطعی مشخص میشه بهتون میگم. 36700999 شماره نوبت دهی هست، 2 شنبه ساعت 6 تا 6.30 زنگ بزن، کد 43، بعد کد 10، برای فرداش بهت وقت میده
طهورا جان حوبی من آزمایش کراس مچ دادم فقط نوشته منفی عددی کنارش نیست ؟چون برای آپکا یه عدد میده مثلا ده ؟این پی رو نشان میده ؟ طهورای عزیزم ممنونم میشم راهنمائی ام کنی ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
بچه ها کیا آزمایش کراس مچ دادند ؟ نتیجه اش را آزمایشگاه براشون چی نوشته ؟ مثبت باشه مشکل داره یا منفی؟ ترا خدا جواب بدید اونایی که این آزمایش رو دادید
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سارا من ازمایش رو دادم، منفی یعنی نیاز به درمان، مثبت یعنی اوکی هست برای من عدد زده، 5، ازمایشگاه ها خوب فرق میکنند حتما، زنگ بزنید به ازمایشگاهی که انجام دادید بپرسید در موردش
سلام دوستان سارا جون من آزمایشی که دادم به اسم WBC Cross Match هست و جواب تست خودمو و همسری منفی شد به چند تا از این مشاوره های تلفنی زنگ زدم حتی یکی از آشنایانمون دکتره نشون دادم همه گفتن جواب منفی مشکلی نداره ولی زنگ زدم اصفهان آزمایشگاه نوین با دکتر رضایی صحبت کردم گفت این آزمایش با آزمایش آپکا یکی هست و عدد منفی نیاز به درمان داره و با اون آزمایش کراس مچی که میدن برای انتقال خون یا پیوند کلیه و اینا یکی نیست چون اونا جواب منفی انگار خوبه 3-4 مورد مقاله هم خوندم که این آزمایش با آپکا و APLA یکی هست دکتر رضایی به من گفت باید بری دکتر زنانت برات نامه بده واسه لنفوسیت تراپی بیای اینجا واست انجام بدیم این تمام چیزیه که من می دونم سارا جان خیلی ها هم درمان دارویی رو دکترشون براشون دنبال میکنه پردنیزولون هست و سرم Ivig خیلی ها رو دیدم که با پردنیزولون تنها جواب گرفتن خیلیا هم مثل دوست خودم با پردونیزولون تنها جواب نگرفتن و سرم هم بهش اضافه شده برای لنفوسیت تراپی هم تا جایی که من دیدم بیشتر تو اصفهان این کارو انجام میدن بازم بسته به نظر پزشکتون داره اگه تو این زمینه بازم اطلاعاتی داشتی حتما بیا همین جا بگو تا من و بقیه دوستان هم استفاده کنن
سلام دوستان پزشک زنان من معتقده که لنفوسیت تراپی برای درمان عده ای لازمه که شوهرشون شمارش اسپرمشون پایین هست و عدد منفی اپکا هم فقط باعث سقط یا در 12 هفته یا زایمان زودرس پنج ماهگی میشه که درمانش با سرم ای وی ای جی و پریدنوزولون جواب میده ...ولی واقعا دوز پریدنوزولون و سرم ای وی ای جی خیلی مهمه که با چه دوزی و به چه مدت مصرف بشه ...و بعد از درمان حتما دوباره اپکا چک بشه که آیا تغییر کرده یا نه ؟ من این هفته آزمایش آپکامو میگیرم و بهتون گزارش میدم در موردش ..
سلام خانمهای محترم لطفا اگه میتونین بهم کمک کنین من سه بارداری رو از دست دادم ٨ هفته ١٧ هفته ٢٠ هفته دوقلو دارم میترکم شهرستان زندگی میکنم شماها مرکز ابن سینا رفتین
اینجا دوتا دکتر یکی دکتر عارفی و یکی پاکروش برا سقط معرفی شدن اگه اشتباه نکنم نمیدونم چکار کنم
لطفا از تجربیاتتون برام بگین که تصمیم درست بگیرم بچه ها دکتر شرکت کیه اونم تخصصش سقط مکرر هست من بعد از سقط آخری دکتر زیاد رفتم نتیجش گشاد بودن دهانه رحم هست فکر کنم
سلام بچه ها میبخشین یکی دو روزه نمیتونم بیام آخ شوشو دیشب از سفر برگشته،اونم چه اومدنی،از اسفنده رفته بود ،بچه ها خیلی خوشحالم که شوشوم برگشته،مرسی ازهمتون که واسه برگشتنش دعا میکردین،فعلا برم بهش برسم
الله الله کنی به الله میرسی!