2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید بچه ها ... دعا کنید برام چند روز دیگه پری نیاد راستی بچه ها کسی از سارابانو خبری داره ؟؟؟ رفته کانادا یا نه ؟؟ خبری ازش نیست ؟؟ اخه اون طفلکی هم 4 تا بارداری پوچ داشته ...
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
خواهشا کسی اصلا رازیانه استفاده نکنه رونم هر روز ... عطاری هم همینو به گفت و اشتباه بود ... رازیانه مثله داروهای هورمونی عمل میکنه و فقط باید 4 روز درماه استفاده بشه اونم از روز پاک شدن تا روز تخمک گذاری ، بیشتر نباشه من 10 روز استفاده کردم ، داغونم کرد ... نظمه بدنمو ریخت به هم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...