2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره گلناز جون واقعا خداروشکر که زود اقدام کردیمو زود فهمیدیم،ا راستش میدونی دلم میخاد زود بچه مو حامله بشم وبدنیا بیارم،دوران حاملگی ام خودش حالا یه داستانیه ،پس هرچه زودتر خودمونو خلاص کنیم به نفعمونه،یهنی زود بارداربشیم
الله الله کنی به الله میرسی!
میدونین بچه ها هرچه زودتر واسه بچه اقدام کنیم بهتره،بیاین وقتمونو تلف نکنیم ودر اولین فرصت اقدام ککنیم،مایه فامیلی داریم که بعد 2 تا سقط نرفت دنبال علت سقط،وامسال که 15 ساله از ازدواجش میگذره تازه خانم پاشده این دکتر اون دکتر میره ،ولی دکترابهش گفتن خانم سنت بالاست،ودیگه کم کم پری هاش دارن نامنظم وکم میشه،داره کم کم یایسه میشه،واسه همین هرچه زودتر اقدام کنیم بهتره وزود به نتیجه میرسیم
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جان نمیدونم چی بگم من خودم فعلا قصدبارداری ندارم چون فعلا بدنم به حال ایده ال برنگشته وضعیفم ولی شما اگه احساس میکنی اماده ای برو تو اقدام ایشالا زودباردارشی وبارداری بدون دردسری داشته باشی ومادرشدنو تجربه کنی
منم تو نتایج سرچ فهمیدم ولی چاره ای جز استفاده ازش نداریم من میگم باید در کنارش هر روز روزی یک لیوان دم نوش رازیانه خورد چون رازیانه اثر خیلی زیادی تو تنظیم هورمون های زنانه و قاعدگی داره ضرر هم که نداره
باش یه مشورتم میکنم ایشالا خدا به زودی هممون رو بی دردسر مامان کنه خیلی سخته من خواهر شوهر و جاریم هم باردارن اونا رو که میبینم دلم غصه دار میشه خدا داره هممون رو امتحان میکنه ایشالا موفق بیرون بیایم ازامتحانش