2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون ریحانه،گلناز،طهورا جان میخواستم ببینم اگه قلب جنین از اول ضعیف باشه مشکل ایمنی هست و یا انعقادی و یا کوروموزومی .....که واقعا نمیدونم کدومه!!! شاید کسانیکه مشکل انعقادی معمولی دارند خون رسانی به جنین بهتر صورت میگیره و کسانی مثل من که مشکل انعقادی شدید دارند خونرسانی به جنین ضعیفه!! خوب مشکلات ایمنی هم باعث میشه بدن با جنین به عنوان یک جسم خارجی مبارزه کنه و اونو دفع کنه !!! کاش ای کاش پزشکان واسه همه ما وقت بیشتری میگذاشتند ....یه بار میخواستم به یه پزشک بگم بخدا من دو تا ویزیت میدم فقط پرونده منو بیشتر بررسی کن
بچه ها من با آمپول پروژشترون 4 اردیبهشت مری شدم اونم بعد 12 روز از آمپول گذشته بود بعدش شدم،سوالم اینه که من باید حتما یه ماه دیگه م صبرکنم تادوتا پری بشه بعد برم آزمایشات تکمیلیه سقط؟آخه خیلی عجله دارم زود برم وتکلیفمو روشن کنم،دیگه نمیتونم تحمل کنم میخام به امید خدا امسال دیگه مامان بشم،آخه شبا خابم نمیبره ،فکر وخیالات داغونم میکنه،
الله الله کنی به الله میرسی!
الهی یا مدد جان خیلی برات ناراحت شدم،تو بعد از لنفوسیت تراپی همه چیت درست بوده اما دراثر سهل انگاریه دکترت ،تمام زحماتت بی نتیجه موند،این منو خیلی ناراحت کردو بی اعتمادبه دکترها!اما توکلت بخدا باشه ایشالله وصدهزاربار ایشالله دیگه ایندفه هممون مامان بشیم!
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جان انقدرعجله نکن واسه ازمایشات باید حتما سه تاچهارماه ازسقطت بگذره من خودم تیرماه سقط داشتم ولی اذرماه ازمایش دادم تازه باید به رحمت فرصت بدی تا واسه بارداری بعدی اماده بشه شاید یکم زمان ببره ولی اینجوری بارداری کم خطری داری وخیالت راحتتره
هستى شما ساکن مشهد هستى؟ تو مشهد برات کارى نتونستن انجام بدن؟ کزوم دکتر تو مشهد سرم اى وى اى جى وپرد نیزلون میده ؟؟؟؟؟؟؟ میشه راهنمایى کنى
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام منم دوتا سقط داشتم کسی اینجا این ازمایشارو داده؟؟؟ ینی میتونم بچه دار بشم؟؟ http://uupload.ir/files/q7f5_dsc_1778.jpg ببینید
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام دوستای گلم خوبین؟ تعطیلات خوش گذشت؟ دوستان من زنگ زدم به این کارشناس مامایی که مشاوره تلفنی میدن در مورد این آزمایش WBC Cross Match پرسیدم گفت چون منفی شده نیازی به درمان نداری من گیج شدم والا بوخدا چی کار کنم؟ زنگ بزنم اصفهان با دکتر رضایی صحبت کنم تلفنی جواب میده؟