2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوستای گلم خوبین؟ صبحتون بخیر دوستان من آزمایش کراس مچ داده بودم تو آزمایشگاه نیلو الان نتیجه رو اینترنتی گرفتم WBC Cross Match: Negative هم تو برگه آزمایش خودم و هم همسری اینو نوشته دوستانی که این آزمایشو انجام دادین برای شما هم همین بود آزمایشتون؟ نکنه من اشتباه انجام دادم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه لطفا
مرصیه جون جوابم گرفتی? سقط داشتی? طهورا کراس مچ و اپکا فکر کنم یکی هست تو صفحات اول این تاپیکم مریم نامی بود که کراس مچش عدد داشت برا بقیه عدد نبود نوشته بود نگتیو فکر کنم عدد داشته باشه میگن لنف نمیخواد البته که اپکا تو اصفهان عدد زیر 20میگن لنف
تبسم جون نمیدونم چه دوزی بهم داده چون هنوز داروهامو نخریدم تو دفترچه هم دیدم خوانا نیست! ایشالا ریحانه جان دعات مستجاب بشه وهممون امسال بی دردسر دامنمون سبز بشه...راست میگی هممون داریم متخصص میشیم.خخخ طهورا جان فکراپکا همون کراس مچ هست ولی جواب منفی رو نمیدونم یعنی چی. اگه زیر 20باشه نیاز به لنفوتراپی هست
سلام به همه دلنیا با دکتر رضایی صحبت کردم ..آخه من شک داشتم این آزمایشی که خارج از کشور دادم و بهم گفتند باید لنفوسیت تراپی کنم همون آپکا و کراس مچ هست یا نه... آزمایش من به اسم(leukocyte antibody detection (lad number) هست و مقدار tcell ,bcell خون را اندازه گیری کرده و البته از شوهرم هم خون گرفتند.نتیجه اش که اومد نشان داد مقدارش خیلی کمه باید 100-50 درصد باشه مال من یکیش 1.8% و یکی دیگش 11.5% هست...اونجا به من گفتند حتما باید لنفوسیت تراپی بشی و دگزا بخوری...بعد از دو ماه دگزا و لنفوسیت تراپی دوباره آزمایش را تکرار کردند و به 57.8% و 88.4% رسید...خودشون گفتند خیلی نتیجه رضایت بخش داره و میکرو کردم ولی منفی شد این دفعه مشکل تخمک بود!!!بعد اون حامله شدم دکترم یادش رفت بهم رقیق کننده و کورتون بده!!!منم هیچی نمیدونستم فکر میکردم لنفوسیت کردم دیگه نیاز به هیچی نیست ...حالا هم تقریبا یکسال . نیم ازون ماجرا میگذره و حتما اثرش از بین رفته... به هر صور ت آزمایشی که من دادم و اپکا و کراس مچ همه یکی هستند.. و نحوه درمان به اون عدد نتیجه بستگی داره اگه عدد خیلی پایین نباشه همون کورتون و ای وی ای جی جواب میده ولی اگه خیل پایین باشه لنفوسیت تراپی لازمه... البته هر پزشکی یک نظر داره ...و یک متخصص سقط مکرر گفت به همون اندازه که در مورد اثر مثبت لنفوسیت تراپی مقاله هست در مورد رد این کار و عوارض منفی اینکار هم مقاله هست ..و گفت اینکار را نمیکنه ولی واقعا عوارض منفی اونو نمیدونم فکر میکنم ابتلا به رماتیسم باشه ...چون از عوارض ای وی ای جی همینه و البته پوکی استخوان راستی بچه ها شما این آزمایش را داده اید?? Anti-phospholipid antibody panel Phosphoinositol مال من مثبته و دکتر رضایی گفت به خاطر همین باید از دو ماه قبل کورتون بخوری !! راستی بچه ها کسی در مورد دکتر سید مهدی احمدی در مرکز ناباروری اصفهان شنیده؟ ایشون متخصص خون هست فکر کنم...دکر رضایی پیشنهاد داد مشاوره با ایشون هم خوبه