2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مهدیه جون مشکلت چیه؟ دلنیا امروز به این فکر میکردم اگه من مثل شما تمام مشکلاتم رو میدونستم پنج سال از زندگیم به ناراحتی و رنج نمیگذشت...ولی واقعا هیچی نمیدونستم..دکتر برای اولین سقطم گفت بچه اول ماله کلاغه چیزی نیست !!!ای بابا خوب میگفتی برم متخصص سقط مکرر و مشکل من ساده اینه که به همه پزشکان محترم اعتماد کردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام قاصدک جون ممنون گلم دو تا پزشک فوق تخصص قلب تایید کردند که به سختیه این بچه ..گفتیم عمل کردن گفتن اسمش عمله خیلی سخته. اما الان وضعیت روحی و جسمی ام اصلا خوب نیس... سقط پوچ با این قضیه خیلی فرق داره واسه اونام ناراحت میشدم اما وضعیت جسمی ام انقدر طول نمیکشید
دلنیا جون اختیار داری شما باعث ناراحتی من نشدی... راستش ما سابقه سقط خانوادگی نداشتیم و من با این ماجراها آشنایی نداشتم...مهم اینه که همون روز اول پیش یک دکتر متعهد و باسواد و دلسوز بری... خیلی جاها میگن بعد سه بار سقط باید تازه بگیم که شما سقط مکرر هستی! مشک منو همیشه ضعیف بودن تخمک میگفتند...و اعتقاد داشتد سقط و منفی شدن میکرو هام به اون دلیله.. دیگه گذشت ها گذشته ...امیدوارم که همه چیز از این به بعد برای همگی خوب پیش بره نوروبیون من تازه خریدم دونه ای 5000 تومان ...ب6-ب12-ب1 داره
دلنیا من دوشنبه ساعت 7 صبح نوبت گرفتم سه شنبه هم 8 الزهرا بودم اما دکتر 10ونیم اومد. من چهارمی بودم و تا اومدم خونه 12ونیم شد. برام یه سری از آزمایشای ایمنی و انعقادی و cbcوتیرویید و اینا نوشتن گفتن نیاز نداری همه آزمایشاتو بدی وگفتن ازمایشارو حتما آزمایشگاه نوین بده دارو هم برام آسپرین و فولیک 5 و ویتامین دی و پرنیدوزول نوشت حالا گذاشتم پاک بشم بعد برم داروهامو بخرم و آزمایشامو بدم امید به خدا
هر دکتری یک ازمایشگاهی رو قبول داره بدبختی خداروشکر که رفتی و خیالت راحت شد خدا به این بی انصاف هایک ذره انصاف بده شماره نوبت گیری رو به من اشتباه دادن.بازم طوری نیست انشالله هفته دیگه
پردنیزولون برای مشکل ایمنی تجویز میشه و اسپرین بای انعقادی . احتمالا حدسشون این بوده که شما این مشکلات رو داری که قبل ازمایش تجویز کرده. پریسان خواستی ازش مشورت بگیر ولی به نظرم بعد زمایش شروع به خوردن بکن چون به هر حال مصرف اینها روی ازمایش تاثیر داره ازمایش ایمنی برات چی نوشت؟
ببخش اینقدر سوال می پرسم. ویتامین دی بهت گفت چند تا بخوری و چند ماه؟ من تا الان 3 تا امپول و 6 تا قرص ویتاین دی خوردم. دیگه ادامه ندادم تا اخر ماه برم ازمایش بدم.ترسیدم اور دوز کنم فولیک 5 و اسپرین 80 هم بعد از این که جواب ازمایشم رو گرفتم خودم برای خودم تجویز کردم:) خداییش پردنیزولون هم میخواستم خودم تجویز کنم برای خوم این یکی چون کورتون هست ترسیدم گذاشتم دکتر شرکت تجویز کنه:)