2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
اره راست میگی بعد ازمایش شروع به مصرف دارو ها میکنم دفترچم الان پیشم نیست چندتا سی دی مارکرها بود و apca و .. گفت چون تو 6 ماه سقط داشتی همش نیاز نیست از جمله ویروس ها فکر کنم برا هر کسی یه سری خاص خودشون سی دی مارکرها بررسی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واای چقدر ریسک میکنی سرخود دارو مصرف نکن دختر ویتامین دی رو گفت دو هفته یه بار یه دونشو بخور اونم چون تو آزمایش غربالگری مرحله دوم بارداریم یکم ویتامین دیم کم شده بود. پردنیزولون چاق میکنه میگن. درسته؟؟
پریسان بهش اعتماد کن تا جایی که من می دونم خیلی کارش درسته. ویروس ها رو دکتر زنان برام نوشت گفت برای تمام مراجعه کننده هاش می نویسه و کاری هم به اینکه طرف سقط داشته با نه نداره. خدا خیریش بده که نوشت من متوجه شدم الوده به دو تا ویروس هستم. یک مدت بود حالم بد بود هر چی دکتر می رفتم نمی فهمیدن می گفتن عصبیه نگو به خاطر این ویروس ها بوده قرص مصرف کردم کل علایم بر طرف شد
پریسان ریسک نیست من مشکل انعقادی دارم، باید اسپرین مصرف کنم.جواب ازمایشمو دوستم به دکترش نشون داده گفته صد در صد اسپرین و هپارین منتهی من صبر نکردم دکتر شرکت تایید کنه شروع کردم ویتامین دی هم ازمایش دادم به شدت کم بود خود دکتر تجویز کرد فولیک اسیدم همه قبل بارداری باید بخورن پردنیزولون هم مطمئتنم برام می نویسه ولی من دختر خوبیم صبر میکنم این یکی رو دکتر شرکت خودش بگه:) اره چاق می کنه. من اضافه وزن دارم تا کم نکنم مصرفشو شروع نمی کنم. در مورد وزنت بهت چیزی گفت؟ من شنیدم روی وزن حساسه
الهی یا مدد جان راستش نمیدونم کدوم فاکتور انعقادیم مشکل داشت ...... هستی جون درکت میکنم واقعااااا شرایط بدی داری منم الان ماه 5 هستم و فکر از دست دادن بچم دیوونم میکنه......ایشالا به حق این روزای عزیز دامن همتون سبز بشه به زودی و دلتون شاد بشه
به امید خدا من به هدفم میرسم
سلام بچه ها،من دوسه روز نبودم،به به چه بحث های جالبی داشتین،راستی اگه هممون با این تبادل اطلاعاتی بریم جلو،به زودی ماهم میشیم دکتر زنان وزایمان محله؛ والله بی شوخی میگم
الله الله کنی به الله میرسی!