2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
یه جا خوندم یکی از بچه ها آزمایشاتو داده بعد برده پیش دکتر شرکت کلی دعواش کرده گقته چرا سرخود ابنقدر هزینه کردی کلی ازینا رو نیاز نداشتی بدی! من میترسم از شانس بدم همین اتفاق برام بیوفته. ولی خیلی سخته دکتر شرکت انقدر دیر به دیر نوبت میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان دلنیا جون خیلی کارپیگیریت بدون سقط جالب و مفید است من الان روحیه ام خیلی بد شده...این دکتر شرکت کیه میشه در موردش بگید بچه ها.. مینا جون من فک میکردم تو ازدواج فامیلی سقط زیاده عزیزم واسه همین پرسیدم...ولی ظاهرا هست دیگه
دلنیا جون آزمایشگاههای معتبر تهران رو می شناسم ولی همش فکر میکنم چون دکتر رضایی این کار تخصصش هست بهتره در آزمایشگاه ایشون انجام بدم..حالا ببینم چکار میکنم.شاید همین جا انجام بدم. من شنیدم باید دوشنبه صبح زود بیمارستان الزهرا زنگ زنی و برای سه شنبه از دکتر شرکت وقت بگیری...ممنون عزیزم باشه شماره ملی را برات ایمیل میکنم...
هستی جون من کراس مچ دادم پایین بود لنفوسیت تراپی کردم بالا رفت ای وی اف کردم نگرفت خلاصه تقریبا 7 ماه از لنفوسیت تراپی گذشته بود طبیعی حامله شدم قلی بچه ضعیف میزد دکتر نه کورتون داد نه ای وی ای جی کرد...بچه قلبش ایستاد... الا ن از ائن ماجراها یکسال و نیم میگذره و باید همه چیز رو از اول شروع کنم چون لنفوسیت تراپی اثرش هفت یا هشت ما تو بدن میمونه... دکتر شرکت ایمونولوژیست
هستی جان دکتر شرکت در زمینه الرژی، عفونی و ایمنی تخصص دارن. من خودم چون دکتر زنان بهم گفت برو پیش دکتر شرکت میخوام برم. چون یک سری فاکتورها که مربوط به تخصص ایشونه من مشکل دارم. تا جایی که من میدونم روند اینه که پبش متخصص ازمایشات داده بشه بعد در صورت نیاز به متخصص ایمنی ارجاع میدن که در اصفهان به دکتر شرکت معرفی می کنند.
من ازمایشها رو خودم انجام دادم. همسرم راضی به انجام هیچ ازمایشی نیست چون نظرش اینه که وقتی ما تا حالا اقدام به بارداری نکردیم دلیل نداره بخواد خودشو درگیر ازمایشگاه کنه!من دکترم تا حالا 3 بار ازمایش اسپرم نوشته ولی شوهرم انجام نمیده