2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلنیا جون مرسی بابت دیشب منم خوابم برد. سلام بچه ها شما میگین آزمایشات اولیه را اول خود متخصص زنان بررسی میکنه بعد به دکتر ایمنی ارجاع میده؟ پش چرا دکتر زنان من بهم گفت اول برو پیش متخصص ایمونولوری بعد بیا پبش من؟ مسایل انعقادی رو دکتر زنان بررسی میکنه یا خود دکتر شرکت همه رو کامل خودش مینویسه؟؟
سلام دوستان عزیزم دلنیا جون امروز میرم دکتر زنان برام آزمایش بنویسه و تو این هفته آزمایش رو بدم و اگه شد هفته بعد بیام اصفهان .نمیدونم والا خیلی حساسیت دارم که پیش دکتر رضایی این آزمایش رو بدم ولی دیگه چاره نیست نمیتونم دوبار بیام اصفهان... هستی جون شما آزمایش کاریوتایپ دادی؟؟به لحاظ ژنتیک بررسی میشین هم شما و هم همسرت عزیزم...ممکنه جا به جایی کوروموزوم باشه ..دکترت نظرش چی بود هستی جون؟
الهی یا مدد مشکل موندن جنین من با هپارین و کلگزان و ای وی ای جی حل شد.این سری رگ قلبش و گفتن تو ماه پنج نارساست و سقطش کردم عزیزم. چون دخترخاله پسر خاله ایم کاریو تایپ و پنج سال پیش دادیم تو پردیس مشهد ،من سالم همسر سالم نوشته بود کروموزوما رو دیگه. دکتر ای ابن سینا دوباره ندادن و از رو همون گفتن مشکل کروموزومی ندارین...
عزیزم این شماره درمانگاه عصره که فقط طوبی مومن فوق تخصص ایمونولوریشه من رفتم پیشش گفت من تو زمینه سفط کار نمیکنم. دکتر شرکت درمانگاه صبح هستش دوشنبه ها باید نوبت بگیری و صبح زود چون زود نوبتش پرمیشه 7،8 تا ببشتر نمیگیره. اینم شماره درمانگاه صبح 36700999
بله شروع کرده و برای گرفتن نوبت فقط و فقط با همون شماره که گفتم باید تماس بگیرید وبعدازوارد کردن کد ملی شماره 43رو وارد کنید وبعد ازون شماره 10تا نوبتتون ثبت بشه. در غیر اینصورت پذیرش نمیکنن. دوشنبه ها صبح زودهم باید نوبت بگیرین برای سه شنبه