2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ممنون دلنیا.. فکر کنم اول بیام اپکا رو بدم جوابش که حاضر شد بیام دکترشرکت ... مشکل اینجاست که اگه اپکا رو سه شنبه بدم چهارشنبه حاضر میشه و دیگه دکتر شرکت نیست ...ممنون میشم اگه تونستی وقت بگیرس برام ..فقط فکر کنم بهتره اول بیا آپکا رو بدم بعد وقت بگیرم//اینجا میدم یه دکتر متخصص بنویسه
پریسان ببخشید عزیزم دقت نکردم به اسمت. هیچ ازمایشی ندادی؟من خودم لیست ازمایش ها رو از نی نی سایت برداشتم.پیش چند تا دکتر رفتم با کلی چونه زدن برام نوشتن. بعد که جوابش اومد رفتم پیش یک دکتر زنان ان گفت حتما برو پیش دکتر شرکت سه هزار پونصد؟ یا 35 هزار؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اپکا رو تهران هم انجام میدن دختر. حتما که نباید اصفهان بدی. تهران انجام بد با جوابش بیا اصفهانو به دکتر شرکت و دکتر رضایی نشون بده. بزار کارت جلو بیوفته من درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن وکد ملیت رو بام خصوصی کن بدون تعارف میگم کاری داشتی بگو من اینجا برات انجام میدم
آها منم اون تاپیکو خوندم. من هنوز هیچ آزی ندادم برای علت سقطم چون سقط دومم بهمن بود گفتم بعداز عید دست به کار شم. سه هزار و پونصد. یاارانه بهش میخوره دیگه من میترسم برم آزمایشاتو بدم بعد دکتر شرکت اونارو قبول نداشته باشه
پریسان من دوستم دو روز پیش رفت پیش دکتر ن@دا مق*تدری لیست ازمایش هایی که من دادم گذاشت بود جلوش بدون مخالفت براش همه رو نوشته بود. به نظرم برو بگو برات بنویسه من شنیدم دکتر قهیری برای سقط کارش درسته من نتونستم شماره مطبش رو پیدا کنم
یعنی من بعد از سقط دومم رفتم پیش دکتر طلیعه گفت دنبال علت نرو به نتیجه نمیرسی چون سقط بی دلیل زیاد شده. بعد از سه تا سقط نیاز به بررسی هست. ولی من نمیخوام بازم خدای نکرده این اتفاق برام بیوفته مگه آدم احساس و روانش از سنگه میخوام بیوفتم دنبال علت
دکتر شرکت یک سری ازمایش تخصصی می نویسه مثل سی دی مارکر ها. من خودم اینها رو انجام ندادمگذاشتم این یکی رو دیگه دکتر شرکت برام بنویسه. ولی فاکتورهای انعقادی و ویروس ها . تیرویید و اینها رو به نظرم برو بگو یک دکتر دیگه برات بنویسه. هم یک جا پول نمیدی اذیت نمیشی هم اینها زمان بره وقت رو میخری. اگه به درمان نیاز باشه درمان انها رو شروع می کنی
حتما پیگیری کن. اگه اصفهانی ازمایشگاه مهدیه قیمت هاش خیلی خوبه. برای تخصصی ها من رفتم ازمایشگاه برادران. هر چقدر از خانمی دکتر برادران بگم کم گفتم. عاشقش شدم انقدر که مهربون و دلسوزه سر قیمت تخفیف میده م یک کلام گفتم خانم دکتر من هزینه ازمایشم خیلی بالا شده سریع از مبلغ یک مقدار کم کرد