2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من اپکا رو اسفند ماه با بیمه تامین اجتماعی 26 تومن دادم. یک روزه اماده شد در مورد قیمت هپارین هفته پیش سوال کردم داروخانه گفت گرون شده. گفت 2800 بوده شده 3600 یا 3800 دقیق یادم نیست. البته نمی دونم ازاده اش اینه یا با بیمه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دلنیا جون منم از دکتر شرکت وقت گرفتم واسه 10 مرداد!!!عجیبه به شما زودتر وقت دادن ..ولی تصمیم داشتم بیام الزهرا که میگی نمیاد بیمارستان... ببین چطور میتونم با دکتر رضایی مشاوره کنم؟؟ ایشون ایمونولوژیست هستن ؟از منش آزمایشگاه سوال کنم ؟ میشه تلفن دکتر رضایی رو برام بنویسی؟ راستی آزمایش آپکا رو روز خاصی میگیرند یا هر روز؟دکتر رضایی هر روز هستند آزمایشگاه یا روزهای خاصی ؟ عزیزم شما که هنوز مشکلی نداری واسه چی میخوای به بدنت آسیب بزنی؟ به نظرم دکتر رضایی دررست گفته ...
من امروز رفتم الزهرا گفتن دکتر شرکت تا بیستم فروروین خارج از کشور بوده و هنوز مشغول به کار نشده. از درمانگاه عصرش برای طوبی مومن نوبت گرفتم که اونم فوق تخصص ایمنولوژی ان ولی رفتم پیشش گفت من اصلا درمورد سقط مکرر هیچ تجربه ای ندارم و تو تخصص من نیست!!! دکتر شرکت برای تیر گفت نوبت دارن اون موقع خیلی دیرررره. دکتر رضایی کجان؟ نوبت دهیشون چطوریه؟؟
الهی یا مدد من با همین ازمایش ها فهمیدم ژن mthfr هتروزگوته. پروتییین s و c هم بالا بود. antitpo هم بالا بود. لیستریا و سایتومگالو هم مثبت بود.ana هم مثبت بود که حدس می زنم مثبت کاذب بوده. یعنی روزی صد بار خدا رو شکر می کنم به دلم افتاد پیگیری کنم.
الهی با مدد باید شوهرت حتما باشه. منشی به من گفت مهر دکتر عمومی قبول نمی کنه برای این ازمایش و متخصص باید این ازمایش رو بنویسه.روز 3 شنبه ازمایش انجام میدن ولی وقتی من گفتم نمی تونم گفت 5 شنبه صبح بیا. دکتر شرکت هم 3 شنبه ها الزهراست. این طوری خیلی خوبه می تونی 7 صبح بری ازمایش بدی چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه بعد بیای الزهرار در مورد الزهرا باید تلفنی وقت بگیری. نوبت گیری تلفنی داره. هر وقت الزهرا بهت وقت داد بیا اپکا هم انجام بده.فقط شماره ملی میخواد اگه دوست داشی شماره ملیت رو خصوصی کن من هر روز چک می کنم هر وقت برای خودم وقت گرفتم برای شما هم می گیرم من 15 فروردین زنگ زدم گفت اولین وقت خالی 22 تیره شماره ازمایشگاه 32222190-32235556، احتمال زیاد روز زوج ساعت 4 تا 6 جواب میده ولی بازم فردا زنگ بزن بپرس
بچه های اصفهان میشه بگین غیر از دکتر شرکت کی برای سقط مکرر خوبه؟ لا اقل میخوام تا دکتز شرکت میاد آزمایشامو بدم بعد حوابشو ببرم پیش دکتر شرکت. هرچی تو نت سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم
الهی یا مدد من جلوی چشمم یک 7 سقطه، دو تا 3 سقطه داشتم. خدا پدر دکتری رو که گفته بود ب خانم های فامیل که قصد بارداری دارن بگید حتما پیشگیری کنند بیامرزه. 1 تومن با بیمه هزینه کردم کلی هم حرف و متلک شنیدم که به روانپزشک نیاز دارم که علاج قبل واقعه می کنم ولی دیدم این لطف خدا بوده که راهو نشونم داده وگرنه من با این چیزیهایی که از ازمایشهام در اومد حتما به مشکل می خوردم