|
مشاهده متن کامل بحث +
1158899 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام ترانه وریحانه عزیز سایز سینه من قبلا خیلی کوچیک بود ولی بعدسقط خیلی خوب شده حتی سفت تر ازقبل وبالاتر خودم فکرمیکنم چون یکم تپل ترشدم اینجوریه اخه قبلا خیلی لاغر بودم
ترانه جان شما راس میگی تو وایبر خیلی راحت وسریع بهم دسترسی داریم،اما اینجا باشیم بهتره تا بقیه هرکسی خاست راحت بیاد اینجا وهمه از اطلاعات هم استفاد کنیم،اینجا به جای عمومی وهمه دسترسی دارن
سلام دوستای گلم ریحانه جون من با وجود تزریق آنوکساپارین تو بارداری سوم بازم سقط کردم به خاطر همین دیدم دوستایی که سقط داشتن تو همین سایت دکترشون این آزمایشو براشون نوشته منم از دکترم خواهش کردم این آزمایشو برام بنویسه (هرچند دکتر میگفت چون سی دی مارکرهای من مشکلی نداره نیازی به این آزمایش نیست) خودم اصرار کردم که حداقل خیالم راحت باشه