2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به دوستان زیادی امروز به هینجا سر زدن،فداتون بشم ،بچه ها ماهمه باهم همدردیم پس بیاین همدیگه رو تواین روزای سخت تنها نذاریم،تا ایشالله خدا دامنامونو سبزکنه،دوستان هرکی خاست اینجا باهم همفکری کنیم شبها ساعت 11 بیاین
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام دوستان عزیر من خیلی وقته اینجا سر نزدم جند تا هبر خوب شنیدم وچند تا خبر بد متاسفانه ولی توکلتون به خدا باشه خیلی از دوستانی که توی این گروه بدون نتیحه گرفتن خدا رو شکر بعضی ها هم مثل من نه که اونم حتما حکمتی هستش
برای تازه واردا میگم منم 5تا سقط داشتم که متاسفانه توقف قلب جنین بودش دلیل سقطهام از هپارین واسپرین وای وی ای جی ولووتیروکسین ومتفورمین وپردنیزولون وفولبک و.....هر کوفت وزهر ماری تا حالا استفاده کردم ولی همچنان ایست قلب جنین تا اینکه اخری بارداریم دوقلو بود یکی خارج رحم ویکی داخلی که زجر دنیا رو کشیدم دکترم تشخیص نداد که یه خارج رحمی دارم از درد به خودم میپیچیدم قلب جنین هم رشد کرده بود ومشگلی نداشت تا اینکه از درد شدید هفته نه رفتم به تشخیص خودم سونوی لوله رحمی که بله جنین توی لوله گیر کرده بود وقلب هم داشت ولی متاسفانه حین عمل لوله ترکیده.بود ومن لولمم از دست دادم وروز بعد از عمل سزارین هم اون یکی جنین هم قلبش وایساد اینم از این ولی اینا رو گفتم که هر چی باشه فقط دست اون بالا سریه
خیلی ها با همین پردنی وهپارین واسپرین نتیجه گرفتن خیلی ها هم نه پس ته ته سقط مکرر همیناست ای وی ای جی مخصوصا پس دنبال چی میگردین دوستان دکترا هم که استغفرالله خدا نیستن این داروها رو میدن میگن شد شد نشد هم که دیگه باز هم باردار شید تا یکیشبمونه
سونیا جون فک کنم اخرین راه حل سقط تخمک اهداست. چقدر ادم ریسک کنه حتما یه گیری هست دیگه.. ادم چندبارمیتونه تست کنه این بارداری ها رو؟ و چند سال قراره عمرکنه اخه من بیش از دوساله ابن سینا میرم