2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام خانمها...منم بعد از 3تا سقط تحت نظر ابن سینا حامله شدم و الان پسرم 4 سالشه و دوباره حامله هستم و 5 ماهه هستم.....اسپرین و انوگزاپارین و فولیک اسید مصرف میکنم....برام دعا کنید این یکی پسرم هم سالم بدنیا بیاد ایشالا شما هم نتیچه بگیرید به حق 14 معصوم...
به امید خدا من به هدفم میرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه هستی جون دوستت که با تخمک اهدا حامله شده و قبلا سقط میکرده حتما مشکل کروموزومی و ژنتیک داشته و یا سنش بالا بوده عزیزم. مشکلاتی که باعث سقط میشه خیلی وسیع هست و یکیش میتونه این موضوع یاشه واگه از مشکلات دیگه هم باشه حتی با تخمک اهدا هم به نتیجه نمیرسه .
من دوتا سقط داشتم ولی قبل این دوتا یه بار حامله شدم که دختر 4 سالمه هیچ مشکلی نداشتم بعداین دوتا سقطمکه حامله بودم خیلی تحرک داشتم دکتر دیگم می گفت به خاطر تحرکته سقط شد ولی دکترمو عوض کردم می گفت واکسنتو بزن کزازو می گفت ردم حالا منتظرم پری تموم شه اقدام کنم
بارالاها من به خیری که بر من نازل فر مایی محتاجم
الهی یا مدد اره اون دوستم مشکل کروموزومی داش خودش.ولی الان مشکلش تو ابن سینا حل شد و با اهدا راحت شد بلاخره.. من بعد سه تا بارداری پوچ ایندفعه با هپارین و ای وی ای جی موند. رسید به ماه پنج گفتن قلبش ناهنجاری داره عمدا سقطش کردم. حالا بنظر شما صلاحه بازم با تخمک خودم حامله شم؟
هستی جون به نظرم باید کلیه آزمایشات مربوط به سقط و ژنتیک رو بدی تا معلوم بشه مشکل از تخمکه یا چیز دیگه. دوستت که ابن سینا میرفت چقدر تو نوبت تخمک اهدا بود؟؟شنیدم خیلی طول میکشه رونیکا جون اب نیسان چیه؟
دوستم از وقتی پول ریخت هشت ماه ، خوش شانسی اورد. من همه ازمایشای زنتیک و...ابن سینا دکتر انصاری پور و...بررسی کردن و پلن طبیعی دادن. البته یه دفعه هم ای وی اف کردم ابن سینا فقط یه جنین درست شد که باردارنشدم. میبینین با این مکافاتا حالا که خودم حامله شدم بعدسونوی انومالی ماه 5مجبورشدم بندازمش. یهمین مفتی