2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام ریحانه جون خوبی عزیزم .... من شاغلم ، الانم اوله ساله داریم کارهای حسابداری شرکتو انجام میدیم ، متاسفانه خیلی نمیتونم بیام نی نی سایت .... شما درخواست دوستی برام بفرست .....
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من قراربود امشب ساعت 11 بیام ولی مامانم حالش بد شد رفتیم اورژانس تاهمین الان بیمارستان بودم تازه رسیدم خونه فقط خواستم بدونین واقعا نشد بیام ایشالا از فرداشب همگی ساعت 11 میایم
سلام دوستای گلم ،،،خیلی خوبه که از این طریق میتونیم لحظاتی رو با هم باشیم هر چی باشه همه ی ما با هم یه وجه اشتراک داریم و اونم اینه که دلامون بد جور شکسته ،اما خدا خودش گفته که من در قلب های شکسته جا دارم ،الهی که یه روز برسه دلای هممون شاد بشه و خداوند اجر صبرمون رو به زودی زود بهمون عطا کنه و لب هامون خندون بشه
ترانه بهاری جان،باورکن منم اینجا یه حس آرامش بهم دست میده ومیخام انقد اینجاباشم که ایشالله خبر بارداری وزایمانمونو بهم بدیم،چون خیلیا تواین تاپیک همینکارو کردن
الله الله کنی به الله میرسی!