2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عکس انداختم درد نداشت...نه اینکه اصلا نداشته باشه قابل تحمله.. اون چیزی که میگفتن کجا اون کجا البته بگم یه ساعت قبلش شیاف گذاشته بودم وقتی هم میرفتم داخل باز پریدم یکی هم گذاشتم و باز 40 دقیقه قبلش پروفن 400 خورده بودم... بعد عکسم یه کم دل درد داشتم مثل پری... بعد اومدم خونه گرفتم خوابیدم ...دیگه هم هیچ دردی ندارم...
نه گفتن عصر بیا جوابو بگیر که من امروز میرم... اول مثل معاینه دستگاه معاینه رو میزارن و چیزی شبیه شلنگ سرم رو وارد رحم میکنن.. البته یک سوزش حس میکنی که من با بستن چشم و گوشم توسط دستم دردم کم بود.. بعد که مایع رو ریختن .. میگن حرکت نکن... حدود 5 یا 6 بار عکس انداختن... تو اون لحظات دل درد میگیری یه حسی مثل اینکه پریود شدی... بعد میان دستگاه و میارن بیرون و یه عکس دیگه و تموم.... بلند میشی لباس میپوشی.... من کاملا راحت بودم خودم پوشیدم ..البته خواهرم لطف کرده بود اومده بود ولی تنهام بودم مسئله ای پیش نمیومد...
سلام به همه منو یادتون میاد؟ 4 تا سقط داشتم الانم باردارم با هپارین و سرم آی وی جی رسیدم به ماه 4 ولی همش استرس دارم تو دلم مرده باشه هر دو هفته سنو میکنم ولی بازم استرس ولم نمیکنه
سلام دوستای خوبم. خیلی خوشحالم افرادی همدرد خودم پیدا کردم. من سال گذشته زایمان زودرس تو هفته 23داشتم ودوماه پبش مجددا رشد کند و بالاخره توقف رشد در هفته 6داشتم که با قرص میزوپروستول سقط کردم. والان تازه میخوام برم دنبال علت. وسه شنبه قراره برم دکتر ایمونولوژی که آزمایشات لارم رو برام بنویسه..یعنی تازه اول راه پیدا کردن علت سقط هام هستم ولی با خوندن مطالب این تاپیک کلی اطلاعات درمورد مراحل درمان سقط مکرر کسب کردم. ابشالا هممون به نتیجه برسیم
سلام به همه دوستان!ایشالله همه خوب باشین؛آره بچه ها پارسیان راست میگه بیاین باهم یه ساعتی رو مشخص کنیم وسر اون ساعت بیایم تواین تاپیک،مثلا بنظرشما شبها از ساعت 9 یا 10 بیایم چطوره؟
الله الله کنی به الله میرسی!