2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد کمر و شکم شاید خدای نکرده علامت خوبی نباشه. من یه هفته قبل ازینکه بچم رو ازدست بدم کمر درد و گاهی تیر کشیدن زیر شکم داشتم پیش دکتر احمقم که رفتم گفت طبیعیه و حتی یه سنو هم نکرد که شرایط بچم رو ببینه ویه هفته بعد...
منم چون باشوشو نسبت فامیلی دارم دکتر واسم آزمایش کاریوتایپ داد،گفت این همون کشت کروموزوم هاست،که شکرخدا ماهم مشکلی نداشتیم،اما من اونو وقتی خارج تز کشور بودم انجام دادم که نتایمو وقتی به تهران فرستادن،هزینمون زیاد شد،اما الان که ازینجااز حرفای بچه ها فهمیدم که زیادم ارزون نیست
الله الله کنی به الله میرسی!
دوستای گلم ممنون از راهنماییتون من امروز جایی که ساکنم وقت دکتر دارم هفته آینده هم تهران وقت دکتر دارم انشاءا... حتما به دکتر میگم برام آزمایش کاریوتایپ و ژنتیک رو بنویسه ریحانه جون من آزمایشات انعقادی و ایمنی و یه سری آزمایشات روتین رو بعد از سقط دوم انجام دادم و مشخص شد مشکل ترومبوفیلی دارم
سلام منم چند روز قبل آز کاریوتایپ انجام دادم بدون اینکه نسبت فامیلی داشته باشم شهرستان ما اردبیل برای هر کدوم از ما 240 تومن میخواست که ما رفتیم تبریز برای هر دو شد 220 هزار تومان...
امروز هم شوهری واریکوسلشو عمل کرده.. خودمم مشکل انعقادی دارم که باید هپارین تزریق بشه ..(البته بارداری قبلی هم تزریق میکردم که کیسه آب لعنتی باعث شد همه چی به هم بخوره)... خلاصه افتادم دنبال مشکلم ببینم چی میشه... اول خدا بعدا محتاج دعاتون هستم...
شهناجون؛خوبی گلم،فدات بشم خاهرگلم؛داری با جونو دل تمام سعیتو برای جلوگیری ازسقط مجدد انجام میدی،ماهم برات دعامیکنیم ایشالله هرچه زودتر خدا دامنتو سبز کنه،و صاحب یه نینی کوچولکی کپل مپل وشیطون بشی
الله الله کنی به الله میرسی!