2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سقط اول به علت بارداری پوچ سقط دومم به علت توقف رشد جنین که هر دو بار کورتاژ شدم من قبلا از اینکه برای بارداری اقدام کنم همسر آز اسپرم داد و خودم یه سری آزمایش روتین که هیچ کدوم مشکلی نداشتیم بعد از سقط دومم آزمایشات مربوط به سقط مکررو انجام دادم آزمایشات ایمنی و انعقادی و یه سریای دیگه که مشخص شد مشکل انعقاد خون دارم
بارداری سومم به محض مثبت شدن آز بتا شروع به تزریق آنوکساپارین کردم و از چند ماه قبل از بارداری هم اسید فولیک 5 و آ اس آ 80 مصرف میکردم ولی متاسفانه بعد از چند روز که آز بتا رو تکرار کردم بتا در حال افت بود بعدشم تو هفته 5 خود به خود دفع شد
آزمایش کاریوتایپ هم بعد از سقط دومم دکتر گفت چون نسبت فامیلی با همسرت نداری نیازی نیست به نظرتون درسته؟ همش این چند روزه با خودم میگم نکنه مشکلی داشتیم و به خاطر این آزمایشی که ندادیم متوجه نشدیم دوستانی که می تونن راهنمایی کنن منو لطفا در مورد آزمایش کاریوتایپ ممنون
سلام دوستان منم دوبارسقط داشتم اولی هفته شش وخودبه خود دفع شد ودومی به علت توقف ضربان قلب تو هفته 8 من 4 ماه بعدسقط رفتم دکترمحسن معینی وهمه ازمایشات روانجام دادم حتی با اینکه نسبت فامیلی باهمسرم نداشتم کاریوتایپ هم دادیم که خداروشکرمشکل ژنتیک نداشتیم بعد ازمایشات مشخص شد مشکل انعقاد خون دارم وباید هپارین تزریق کنم