|
مشاهده متن کامل بحث +
1158899 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
عزیزم دکترها هیچ دارویی واسه قوی کردن تخمدانهات بهت ندادن تاحالا؟میشه بکم دیگه از خودت بگی اینکه دکترها الان واست چه تثمیمی گرفتن،پیشنهادشون چیه خاهرگلم؟
ریحانه جون مشکلات من خیلی زیاده نه تنها کیفیت تخمکهام خوب نیست بلکه مشکلات ایمونولوژی رو دارم و خلاصه هر چی مشکله تو من جمع شده ولی من تصمیم گرفتم مبارزه کنم و بالاخره پیروز میشم.مهم اینکه مشکلت رو بدونی چیه اونوقت راهش پیدا میشه فقط خدا باهات یار باشه که پزشک دلسوز و متعهد داشته باشی که اونم کم پیدا میشه !! من ای وی اف کرده بودم و منفی شد عزیزم.منتظرم تعطیلات تمام سه برم دکتر و به جای اینکه از اون نظر بخوام خودم نظرم رو میگم...چون الان بدنم را و مشکلم را میشناسم...
الهی یامدد جون واسه مشکلات ایمونولوژی که دکترا به دوره پردنیزولون بهت میدن بعد از اون دوره ازت آزمایش میگیرن که ببینن پردنیزولون روت اثرمیکنه یانه،واگه ببینن که اثرنمیکنه فوری بهت سرم ivigمیدن،که متاسفانه بعضی ازدکترا این آزمایش روانجام نمیدن واین سهل انگاری گاها باعث سقط جنین درحاملگی میشه؛ایناروخودت بایدبه دکترت بگی
سلام بچه ها منم سنم 36 ساله و سابقه سه تا سقط دارم هیچ یک از آزمایشاتم مشکلی را نشان ندادند و دلیل سقط من ناشناخته است یک کم اسپرم شوهرم تحرکش کمه والله گیج شدم خیلی بده که آدم دلیل مشکگلش را بعد از کلی پول خرج کردن نفهمه و دکترا چیزی ندارند بگند به جز اینکه ممکنه از ژنتیک خود جنین باشه من و شوهرم آز کاریوتایپمون هم سالم بود از هیچی سر در نمی آرند این احمقها ؟من نمی دونم دیگه چکارکنم به آخر خط رسیدم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام دوستان ممنون ریحانه جان از دعا و نیت خیرت.در درجه اول سلامتی باشه واسه هممون و بعدش همه یه نی نی سالم و صالح. سارا جون عزیزم توصیه من اینه که حتما به یک متخصص سقط مکرر مراجعه کن.هر چیزی علتی داره ...از جمله سقط بیش از دو بار .امیدوارم به زودی دلیلش معلوم بشه. متاسفانه همه پزشکان زنان دانش درمان سقط مکرر را ندارندو مشکل اینجاست که ممکنه راهنمایی غلط کنند و یا مریضشون رو نا امید کنند.