2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
ساراجون سلام خیلی خوش ا مدی !گلم راستش اینجا همه مون تو این تاپیک جمع میشیم وباهم از طریق این تاپیک حرف میزنیم،چون میخاییم بقیه هم نوشته های مارو ببینن وهمه یه جورایی از معلومات همدیگه بهره میبرن،تو هم اگه میتونی شبها ممثلا بعدشام بیا تواین تاپیک تاماهم بیاییم
الله الله کنی به الله میرسی!
ممنونم بچه ها ازتون که جواب سوالاتمو دادید راستی هیچ کدوم کم تحرکی اسپرم شوشو نداشتید؟ چی خوبه برای تقویت اسپرم ؟ چه داروهایی الهییا مددجون شما اطلاعاتی ندارید در این خصوص .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سارا جون شوشوی منم وقتی دفه قبل آز اسپرم داد دکتر گفت اسمرمش بکم ضعیفه،واسش قرص ال کارنی تین دار به ماه خورد خیلی خوب شد،دکتر میگفت تو خوراکیها هویچ خیلی واسه اسپرم شوشو خوبه اونم روزی یه پیاله
ممنون ریحانه جون خوبم ولی استرس دارم.سعی میکنم کنترلش کنم .ریحانه ججون من پریدنیزولون خوردم ولی ایندفعه که میکرو شدم از اول پریودی که میخواستم میکرو بشم ولی فکر میکنم باید از دو ماه قبل میخوردم!سرم ای وی ای جی هم زدم ولی فکر میکنم اونم باید 10 روز زودتر میزدم .سرم را 4 روز مانده به انتقال زدم. سارا جون من در مورد تقویت اسپرم اطلاعاتی ندرم متاسفانه.شرمنده.ولی فکر میکنم آجیل هم خیلی خوب باشه.کلا گرمیجات.
الهی یامدد جون مگه شما تحت نظر پزشکتون پردنیزولونو مصرف نکردی،؟چون تاجاییکه من اطلاع دارم پردنیزولون رو دوماه قبلش باید بخوری وبعدش بری آزمایش که ببینن روت تاثیر داشته بانه،چون رو خیلی ها اثرنمیکنه ودکتر بجاش سرم آی وی آی جی میده
سارا جان منم مشکلى مثل شما دارم ٤ بار سقط کردم خودم و شوهرم مشکلى نداریم یعنى توى ازمایشات اینو نشون میده همه نوع ازمایش رو انجام دادیم ام مشخص نشد که علت سقط چیه همه نوع دارو هم استفاده کردم از قرص و شیاف و هپارین و سرم اى وى اى جى هیچ کدوم مؤثر نبود متاسفانه و بعد ٤ سال دارو و درمان و پرداخت کلى هزینه و إتلاف وقت سر جاى اول هستیم به ما گفتن شاید علت از خود جنین باشه یعنى جنین ژنتیکش مشکل داشته باشه که راه فهمیدن این مسىله پى جى دى است فعلا تا یک ماه دیگه قرار برم تو سیکل میکرو پى جى دى واقعا نمى دونم چى میشه گیج گیجم گاهى امید دارم و گاهى ندارم ولى خیلى مى ترسم مى دونم راه سختى در پیش دارم و روزاى سخت ترى سارا جون شما سقط ها تون توى چند هفتگى بوده ضربان قلب رو دیدى من توى ٧ فتگى پس از مشاهده ضربان قلب سقط مى کردم ازمایش کاریوتایپ خودم و همسرم هم خوبه مال شما چى من مرکز رویان مى رم اگه میشه با هم همین جا در ارتباط باشیم شاید کمکى براى هم بشیم این دکتر ها که وقت ندارند جواب بدن نکنه چند میلیون کمتر بگیرن رویان دکتر من خانم حافظى هست البته ایشون هیچ به ازمایش سى دى مارکر یا همون ایمنى اعتقاد ندارند مى گه اصلا این ازمایش به درد نمى خوره از من هم نگرفت اما من رفتم پیش سهیلا عارفى و این ازمایشات رو انجام دادم باردارى چهارمم هم همه نوع دارو از جمله سرم اى وى اى جى هم داشتم اما نشد خلاصه این خانم دکتر توى رویان اصلا به این ازمایش ایمن اعتقاد نداره دوستان گلم برام دعا کنید لطفا ممنون
توکل به خدا سلام من هم مثل تو کاملا این دکترا من و هم گیج کردن الان میگند علت سقطت زنتیک جنین هست ؟اسپرم و تخمک مشکل دارند ؟ البته اسپرم شوهر من تحرکش 24 درصده و ضعیفه . نمی دونم می تونه باعث سقط بشه .آز اسپرم شوهر شما سالم هست ؟
ترا خدا بیا باهم صحبت کنیم حداقل دلم وا شه . تنها چیزی که فکر نمی کردم به خدا همین بود من هم همه راها رو رفتم و کلی هزینه کردم کاش مشکل انعقادی داشتم . پی جی دی را رویان انجام میده. هزینه اش چنده به من هم گفتند تنها راهکار همینه یا میکرو یا آی وی اف. تو منو دلگرم می کنی بیا به هم امید بدیم بهم پیام بده من هم همین کارو می کنم
سلام ،توکل جان ،پستت رو خوندم ،من هم از سال گذشته دوبار عدم رویت ضربان قلب جنیین رو داشتم و هر دوبار با داروی میزوپروستول مجبور به سقط شدم ،من هم مثل شما تحت نظر رویان هستم و اتفاقا دکترم هم خانم دکتر حافظی هستند ،من هم یه سری آزمایشات رو در همون مرکز انجام دادم اعم از ژنتیک و ایمنی و انعقادی اما هیچ کدوم مشکلی نداشت ،چون در رویان پزشکان به صورت تیمی کار میکنن ،همه نظرشون اینه که باید هیسترو سکوپی بشم ،که خودم تمایلی ندارم چون من یه دختر هفت ساله دارم ،اگه از نظر رحم مشکل داشتم که یه بارداری موفق نداشتم ،در هر صورت برای ماه دیگه از دکتر عارفی نوبت گرفتم تا ببینیم چی پیش میاد ،
ترانه بهارى جان من ماه پیش رویان هیسترو کردم البته اصلا نیازى نبود چون من پارسال عکس رنگى انداخته بودم و تقریبا همه چیز خوب بود اول خانم دکتر حافظى گفت نیازى نیست هیسترو بشى اما بعدش گفت اگه بشى بهتره و تجویز من اینه که هیسترو بشى با این که من مى دونستم موردى نیست اما چاره اى نداشتم مجبور بودم قبول کنم تا وارد سیکل میکرو پى جى دى بشم اینجا یه خورده از خانم دکتر ناراحت شدم به هر حال یک میلیون و صد هزینه هیسترو شد که رفت تو جیب خانم دکتر و در نهایت تو هیسترو مشخص شد موردى نبوده البته اگه به خانم دکتر إصرار کنى و بگى نمى خوام ازت رضایت و تعهد مى گیرن و سیکل میکرو پى جى دى رو شروع مى کنن اما خانم دکتر عارفى من یه مدت پیشش مى رفتم و مى خواستم درمان رو پیش ایشون ادامه بدم و تعریف شون خیلى خیلى شنیده بودم اما به خدا خیلى بد بود من دکتر هاى زیادى رفتم با اینکه پیش شون نتیجه نگرفتم اما ازشون راضى هستم اما خانم دکتر عارفى اصلا خوب نیست على رغم تعریف هاى زیادى که مى کنن اما من به چشم خودم دیدم که کارش خوب نیست من در باردارى چهارمم زیر نظر ایشون بودم هر چى گفت انجام دادم هر ازمایش نوشت دادم حتى مثلا مى گفت من ازمایشگاه بهار رو قبول دارم یه روز من و شوهرم از کارمون مى شدیم میامدیم تهران مى رفتیم ازمایشگاه بهار خلاصه هر چى گفت گوش دادیم اما واقعا بد بود اولش به من گفت پى جى دى در مورد شما جواب نى ده چون توى پى جى دى باید بدونن کدوم ژن مشکل داره تا درستش کنن که در مورد شما نمى دونیم جلسه بعدى گفت فقط پى جى دى به شما جواب میده توى دو جلسه دو تا حرف کاملا متناقض و متفاوت زد خیلى چیزهاى زیادى هم ازش دیدم که فهمیدم به درد نمى خوره و گفتم بازم بین همه رویان از همه بهتره سارا جون سؤالات منو جواب ندادى عزیزم سارا جان سقط هاى شما اصلا به ازمایش شوهرت مر بوط نمیشه در ضمن توى میکرو پى جى دى بهترین اسپرم رو ترکیب مى کنن پس نگران اسپرم نباش و من فکر مى کنم علت سقط هاى شما از اسپرم نیست
سارا جان شما مى گى تحرک همسر تون کمه در این صورت تحرک اسپرم فقط روى باردار شدن اثر مى زاره یعنى دیر حامله مى شى و گرنه أثرى روى موارد دیگر و احتمالا سقط نداره اگه مور فو لوژى خوب باشه نگران هیچ چیز نباش