2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام nazanin namjoo,خوبی گلم؟واسه چی کورتاژ،مال من بعد از قرص وقتی بقایا کمی مونده بود به دکتر گفتم واسم دوباره دارو بده اونم بهم آمپول داد وهمه چی زد بیرون!ببینم کورتاژ ترس نداشت؟
الله الله کنی به الله میرسی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریحانه جون دکترم گفت با خونریزی بازم مونده احتمالا چون دهانه رحم بسته شده و مقدارش کمه اون تو میمونه و فشار نداره که بیاد بیرون و باعثه عفونت میشه بهتره عمل بشی و البته برای باز شدنه دهانه رحم هم قرص داد تا 12 ساعت بعدشم بازم نیومد
Nazanin جون اینطور که معلومه منو تو با امید خدا دیگه مامان شدنمون میفته باهم،آخه منم از 17 تا 22 اسفند بچم توی 7 هفتگی سقط شد،البته دفعه سوممه،تو چی میشه بگی مال تو دفعه چندمت بود؟
راستی بچه ها بیاین باهم قرار بذاریم مثلا فلان ساعت بیایم اینجا وباهم درد دل کنیم،چون اینطوری خوب نیست هرکی یه ساعتی میاد واسه خودش یه چندتا پیام میذاره ومیره واگه هم سوالی داشته باشه همونجوری می مونه وجوابشو نمیگیره،پس بیاین باهم قرار یه ساعت مخصوص رو بذاریم،مثلا نظرتون چیه که امشب بعد شام تو این تاپیک حاضر بشیم،من که از ساعت 8 شب میام اینجا ومنتظر تک تکتون هستم
Nazaninجان من اینطور که از مطالعه این تاپیک فهمیدم دکترم یه سری آزمایشات ناقص بهم داده بود واون آزمایشات تکمیلی سقط رو ازمن نگرفتن،فقط آزمایش کاربوتایپ دادم پارسال که دوتامونم نرمال بودیم یعنی سالم،وآزمایش های هورمونی که پرولاکتینم بالا بود واسمرم شوشو هم یکم ضعیف بود که اوناروهم بادارو درمان کردیم،اما دیگه بقیه آزمایشهای تکمیلی رو از مانگرفتن،که اینم شد نتیجه ش،!ولی بنظرم این دکترا واقعا مثل یه موش آزمایشگاهی به ما نگاه میکنن،هر دفه یه چیو امتحان میکنن،مثلا دفه قبل دکی برگشته به شوشو میگه فکر کنم خون زنت غلیظ باشه که بچه سقط میشه،ازش آزمایش میگیریم اگه درست باشه تو حاملگیه بعدی بهش آمپول های هپارین میزنیم ،منم تو دلم همش میگفتم خدا لعنتت کنه خب چرا قبل حاملگی این آزمایش رو انجام نداده بودی