2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
الهی یامدد جان،فدات بشم خودت رو ناراحت نکن،ولی واقعا درکت میکنم سخته،از صمیم قلب درکت میکنم،اما گلم ماها فقط خدارو داریم ،اگه اون بالاییه رضایت بده همه چی حلله!
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جان از همدردی و لطفت ممنون...در سته ایشاله خدا برامون بخواد... تبسم جان من الان مریض دکتر پاکروشم..از 4روز قبل میکرو روزی یک عدد سرم زدم و یکی هم بعد از انتقال.اما دکترا در خارج سرم ای وی ای جی را 7-14 روز قبل انتقال توصیه میکنند.چندین مقاله فارسی و انگلیسی خوندم که باید د اقل 10 روز قبل انتقال این سرم زده بشه ولی در مورد بیمارانی مثل من که تی سل و بی سل شون خیلی پایینه به هر دو درمان هم لنفوسیت تراپی و هم سرم مورد نیازه....من یکبار لنفوسیت تراپی کردم و بعد از اون ازمایش دادم تی سل و بی سل من خیلی خوب رفت بالا البته همراه با لنفوسیت تراپی واسه دوماه دگزامتازوت یک میلیگرم میخوردم که مثل بادکنک پف کرده بودم ولی ایندفعه پریدنیزولون ر از اول سیکل میکرو شروع کردکه به نظر من باید زودتر شروع میشد.مسیله ایمونولوژی کاملا قابل درمانه من خودم به چشم خودم اثرش رو دیدم .متاسفانه پزشکان در این زمینه هم تجربه شان کمتره و هم اونقدر سرشون شلوغه که با همه مریض ها تقریبا یه جور برخورد میکنند.دکترها اکثرا لنفوسیت تراپی را قبول ندارند ولی من شنیدم یک دکتر ایمونولوژیست در اصفهان هست بهاسم دکتر رضایی که ازمایشگاه نوین را داره ،دوست دارم با ایشان مشاوره کنم.من قبلا ابن سینا پیش دکتر زرنانی هم رفتم و ازمایشات ایمونولوژی را در مرکز ابن سینا هم دادم ولی همشون غلط بود.میدونی دکتر زرنانی هم خیلی در این زمینه معروفه ولی با استناد به ازمایشات گفت من مشکل ایمنی ندارم.شاید پیش ایشون هم مجدد رفتم. به هر صورت به نظر من یک متخصص زنان باید در کنار یک تیم کار کنه.مسئله ما ایمونولوژی هست و باید از متخصص آن کمک بگیریم.درسته شنیدم دکتر عارفی هم متخصص سقط هستند به هر صورت روی حدس و گمان که نمیشه کار کرد به نظر من باید وقتی بفهمی که درمان ایمونولوژیت موثر بوده اونوقت میکرو رو شروع کنی...یعنی بعد از سرم و بعد از لنفوسیت تراپی دوباره آزمایش بدی اگه نرمال شده بود میکرو کنی. من در این زمینه خیلی مقاله دارم و مطالعه کردم اگر دوست داشته باشی میتونم برات ایمیل کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تبسم جان پریدنیزولون دوتا 5 میلیگرم از روز اول پریودی که تو سیکل میکرو بودم و بعد از انتقال شد یکی !من به نظرم باید زودتر شروع میشد...راستی مگه دکتر طرازی هم متخصص سقط مکرر هستن؟ شما سرم ای وی ای جی چند تا و کی زدی؟ راستی موقع دادن آزمایشات ایمنی از همسرت هم خون گرفتن دیگه؟
آزمایش کاربوتایپ من نوشته نرمال،اما بالاسو که میخونی به انگلیسی نوشته این به معنای کانل بودن همه نوع از کروموروم هانیست،خاستم بپرسم مال همه این شکلی نوشته؟
الله الله کنی به الله میرسی!
الهی مدد جان نه همسر از ایمنی نداد باید بده? والا دکتر سقط مکرر فکر نکنم داریم اون عارفی که فقط بلد شده بگه پی جی دی این درمانشه!!! طرازی رفتم خوشم اومد به نطرم مسلطه تو دارو و درمان و سوادش بیشتره من ای وی رو 3روز قبل انتقال دو تا زدم و بعد متبت شدنم هم یه کلوپ سقط مکرر هم هست اونجا بچهها که با دکتر ایمنی ابن سینا یا اصفهان دکتر شرکت پیش رفتن حداقل یک ماهو نیم قبل بارداری پرد داشتن عجیببه قبلش نداشتی پاکی که متل نقل و نبات پرد میده! حتی بدون سیکل خاصی میگه بخور اون مقالههاتو برام اگه میشه ایمیل کن ممنون میشم راستی من سی دیهام نرماله فقط سی دی 56+16جمعش 5هست که پاکی میگفت ایمنی مشکد داری عارفی میگفت نداری و الانم خودم فهمیدن hla_dr 20هست به نطرت منم برم لنفوسیت یا با سرم بیشتر امتحان کنم البته از شاهکارای عارفی بار اخر پرد نداشتم !!
سلام دوستان عیدتون مبارک سوال داشتم من با قرص سقط کردم ولی بعد از سه هفته چون 9 میلیمتر بقایا داشتم کورتاز شدم و تا 2 هفته خیلللی کم لک قهوه ای داشتم، و در نهایت یک . روز و نیم خونریزی شبیه پریود میخواستم ببینم اون پریود بود ؟و چرا زمانش اینجوری بود روزش کم بود و مقدارش هم کم