2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
راستش ااهی یامدد جون،منم این مقدار اطلاعات کم رو از خوندن تمام صفحات این تاپیک ،یاد گرفتم بنظرمن تو اول باید رو تخمک هات کارکنی واونا رو وقتی دیدی دارن آماده میشن بعدش واسه لنفوسیت تراپی اقدام کن،بنظرمن مشکل تو فقط یه برنامه ریزیه دقیق میخاد که اونم اگه زیرنظریه دکتر باحوصله باشی،به امید خدا جواب میگیری،راستی تو چند وقته که عضو این تاپیک هستی؟
الله الله کنی به الله میرسی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ریحانه جان ازراهنماییت.راستش عزیزم لنفوسیت تراپی باید قبل از بارداری انجام بشه .در ضمن من باید حتما ای وی اف کنم .به امید خدا همه دوستان هر چه سریعتر جواب بگیرند...صبر و صبر و صبر تنها راه پیروزی است به شرطی خداوند همه چیزها رو خودش جور کنه...بااینکه همیشه سعی کردم همه چیز خوب پیش بره ولی خیلی وقتها ادم چیزی رو نمیدونه و یا جور دیگه ای اتفاق میفته و خارج از کنترل ماست اینجاست که همه ما باید به خدا توکل کنیم و ازش بخوایم که واسمون بهترین راه رو انتخاب کنه که به هدفمون برسیم و خودش همه چیز رو جور کنه...من این تاپیک را تازه پیدا کردم.
منم دوبار سقط داشتم یکی پارسال یکی 8 بهمن بدون جنین بود پوچ دکترم برامون آز کاریوتایب نوشته بعد میریم بدیم آزمایشو
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
البته سلام وعیدتونم مبارک
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
عیدتو و همه بچه های این تاپیک مبارک باشه یاسین جان!وای یاسین جان اسمتو که دیدم خیلی دلم شکست آخه شوشوی من عاشق اسم یاسینه،وقتی حامله میشدم میگفت دیگه این بار یاسین میخاد بیاد پیشمون،اما هرسه بارم بچه م سقط شد،ایشالله خدا به هممون صبر واولاد سالم وصالح بده!
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جان من تازه آی وی اف کردم و شب عید نتیجه اش منفی بود.از اونروز تا الان برام هزار سال گذشت...منتظرم تعطیلات تمام بشه و برم دکتر... تبسم جان...این آزمایش را ندادم به این اسم ...ولی چون سه بار و سه جای مختلف ازمایشات ایمونولوژی دادم بعید میدونم دکترم فراموش کرده باشه.حالا باز نگاه میکنم. من در واقع cd 3 , cd 19 که همون bcell , tcell هست پایینه...و درمانش لنفوسیت تراپی و یا ای وی ای جی است. میتونم بپرسم شما کجا این آزمایشات را دادی؟
عزیزم متاسفم من ارمین ازمایش دادم . یه 2سالی مریصه پاکروش بودم میکروم نمیکرد میگفت فقط طبیعی که منم با عارفی میکروم هر دو بار متبت شده ولی نموند بار اخر پرد نداشتم که دکتر طرازی میگه سی دی 19 با اینکه تو رنجه ولی از نصف بیشتره پرد نباید قطع کنم البته هر بار 2تا ای وی ای جی هر ماه داشتم که شاید کم بوده با توجه به اچ ال ای بالام منم به لنفوسیت فکر میکنم نمیدونم یه بار دیگه با ای وی ای جی بیشتر و پرد امتحان کنم یا لرم لنفوسیت .. پاکروش به شما 5 ای وی داد? دوز پرد چند داشتی از قبل میکرو میخوردی?