2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام مرضیه جان ازت ممنونیم به خاطر جوابهایی که دادی ؟ راستی پردنیزولون اگر استفاده کنیم روی بدن خودمون و بچه چه عوارضی داره ؟؟ مرضیه جون سی دی مارکرهات چند بودند ؟ اونها را هم مشکل داشتی ؟سی دی مارکر 56 ات چند بود؟ سارابانوجان سونوی قلب رفتی عزیزم نگرانتیم بیا از خودت خبر بده ؟؟؟انشالله که با خبرهای خوب بیایی ؟ راستی پردنیزولون قبل از بارداریت استفاده کرده بودی؟اجازه بارداری را دکتر برات داده بود یا نه ؟ همه آزمایشهاتو مثل سی دی مارکر ها داده بودی ؟ ببخشید که این همه سوال کردم انشالله خدا دلتو شاد کنه
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سارا جان سی دی 2 و 3 و 4 و 8 که کاملا طبیعی بودن اما cd16 عددش 22 بود و cd56 هم 16 بود که هر دوتاش کمی از نرمال بالاتر بودند آپکا ما هم 10 بود که بعضی از دکترا می گن باید به 20 برسه و برخی به 25 ما دیروز رفتیم آزمایشگاه نوین اصفهان از شوهرم مقدار زیادی خون گرفتن و دکتر رضایی هم برای ماها که اولین بار بود برای تزریق رفته بودم یه کلاس آموزشی کوتاه گذاشت از خوردنی ها و نخوردنی ها! مهم ترین اش این بود که در دوران باردای هرگز و هرگز جگر و سوسیس کالباس نخوریم و بقیه اش هم برای تغدیه سه روز بعد از لنفوتراپی بود که تا سه روز نباید گوجه فرنگی ، انواع سس های قرمز ، رب ، تخم مرغ ، کیوی ، خیار، زعفران و ... بخوریم برنج و مواد نشاسته ای کمتر باید مصرف بشن مثل نان و ماکارانی و ... خلاصه اینکه ساعت 7 شب هم رفتیم بیمارستان مهرگان اصفهان برای تزریق اونجا گلبولهای سفید خون شوهرم رو با 10 تا آمپول به من تزریق کردن 8 تا زیر جلدی (4تا روی بازوی راست، 4 تا روی بازوی چپ) و 2 تا هم به صورت عضلانی البته قبل از تزریق دوباره دکتر معاینه می کنه و فشار و ... رو چک می کنه
خدایا راضی ام به رضای تو ......
اما در مورد پردنیزولون که یک نوع کورتون هست و به طبع کورتون بودنش عوارضی رو برای بدن داره اول اینکه سیستم ایمنی بدن رو تقریبا از کار می اندازه و دقیقا دکترا هم برای همین کسانی که بدنشون ایمنی بالایی رو براش این دارو رو تجویز می کنن که سیستم ایمنی رو ضعیف کنه و دیگه با جنین نتونه مبارزه کنه اما وقتی سیستم ایمنی ضعیف بشه بیماری های دیگه هم به سراغ اون میان پوکی استخوان شدید می گیره و ...
و کسی که پردنیزولون مصرف کرده نباید به هیچ وجه یک باره مصرفش رو قطع کنه و حتمن باید زیر نظر پزشک آروم آروم مصرفش رو پایین آورده و بعد قطع کنه وقتی پردنیزولون مصرف می شه بدن دیگه تنبل می شه و خودش این ماده رو نمی سازه حالا اگه یک باره قطع می شه اون موقع بدن هم که دیگه نمی سازه و کلیه ها رو ازکار می اندازه. پس اگه پردنیزولون خوردید حتمن زیر نظر پزشکتون باشه ببخشید که خیلی حرف نوشتممممممممممممممممم
مرضیه جونم انشالله به همین زودی مامان می شی الان حامله ابی مرضیه ؟ قبل از بارداری پردنیزولون می خوردی ؟ سقطهات توی چند هفتگی بودند؟ فدات شم ببخشید سوالاتم خیلی زیاد شد؟مرضیه جونم قبلا از سرم استفاده کرده بودی یا هپارین و اسپرین؟
سارا جون من قبلا هیچ دارویی استفاده نکردم نه اسپرین نه هپارین و هیچ چیزه دیگه الان هم حامله نیستم دکتره گفت حداقل تا یک ماه آینده نباید حامله بشم تا مجددا آزمایش آپکا بدم من هر دو تا سقطم توی هفته 11 بودن البته همیشه بین سن بارداری و سن جنین تفاوت بود از نظر بارداری هفته 11 ولی از نظر رشد جنین 10 روز کوچکتر بود که همین هم یکی از علائم مبارزه بدن من با جنین هست که نمی زاره رشد کنه اما قلب تشکیل می شد و ضربان قلب هم داشت ولی یکباره ضربان قلبش متوقف می شد. تو چی عزیزم
سارا بانو کجایی ؟ پس چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فاطمه جان بیا و از نی نی ت بگو عزیزم مژده جون تو چی کار کردی ؟ ای کاش همه بچه ها می اومدن و می گفتن که چیکار می کنن کسی خبر داره که صاحب تاپیک :رویا خانوم سرنوشتش چی شد؟ مامان شد یا نه ؟
سلام بچه ها.. دوستای تهرانی من اردبیلم سه تا سقط داشتم...میخواستم بیام تهران واسه درمان..که دو بیمارستان معرفی کردن بیمارستان صارم و بیمارستان ابن سینا... لطفا راهنمایی کنین که کدومو برم؟؟؟
مرضیه جونم منم عین توام مال منم همیشه تاخیر رشد داشت . یعنی پس مشکل منم اایمنی بدنم است . دارو چی به ما می دند سرم می دند نه کسی را توی سایت دیدی که مشکل ما را داشته باشه و بچه هاش سالم باشه یک ضحی نامی بود که همشهری توبود مرضیه کاش می تونست بیاد سایت و ازش یک کم اطلاعات می گرفتیم مرضیه جان من هم میرم یک دکتر ایمنی و ازش می خوام که این آزمایش را برام بنویسه ؟چاره ای غیر از لنفوسیت تراپی نداره؟ راستی هزینه اش چند شد عزیزم ؟