2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
فاطمه عزیزم خیلی منتظرت بودم بیای از خودت و نی نی نازت بگی خیلی مبارک باشه ممنون که به یادم بودی عزیزم ایشاله 20 دی میرم دکتر ببینم اینبار خداوند چی برام صلاح دیده الهی که با دعای خیر شما دوستای خوب خداوند هدیه کوچولوشو ازم پس نگیره .. راستی اسم نی نی رو چی گذاشتی ؟ از زایمانت بنویس با کدوم دکتر و کدوم بیمارستان بودی ؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاخره دلیل سقط هام پیدا شد: بعد از آزمایش خونی که از من و شوهرم گرفتن برای بررسی میزان سازگاری خون من نسبت به خون شوهرم، مشخص شد که میزان آپکا ما پایین هست و این یعنی اینکه بدن من نسبت به خون شوهرم مقاومت بالایی داره و در نتیجه نسبت به جنین هم مقاومت نشون می ده و مانع از رشدش می شه و در نهایت منجر به سقط می شه بعد از دو سال اقدام برای بارداری تازه فهمیدیم که الان اول راه هستیم و باید دنبال درمان این مشکل باشیم
خدایا راضی ام به رضای تو ......
1. فاطمه جان تبریک، ان شاالله که خودت و نی نی ات خوب و سر حال باشین 2. مرضیه جان خدا رو شکر، همین که پیدا کردین دلیلش رو خیلی خوبه. من الان بعد از سه سال و کلی آزمایش گرون قیمت، هنوز دلیلش رو متوجه نمی شن. به امید خدا برو جلو ، ان شاالله زود درمان بشی و خدای مهربون بهت نی نی صالح و سالم بده...
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب

تا در این پرده جز اندیشه او ننگارم...
سلام مرضیه جان این آزمایش را کدوم دکتر بیرات نوشت ایمنی یا زنان زایمان ؟و کدوم آزمایشگاه دادی ممنون می شم جواب بدی ؟؟؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام بچه ها من 20 دی میرم سونو قلب ایشاله این بار دیگه نی نی و قلب خوشگلشو ببینم برام دعا کنین فقط 2 روز دیگه مونده ... مرضیه جان خوشحالم که علت سقط هات مشخص شده ..این آزمایشی که دادی اسمش چیه ؟ آدم فکر میکنه همه آزمایشها رو داده ولی هی میبینه بازم آزمایش هست که نداده باشه .. حالا برای رفع مشکلتون باید چ هدارویی مصرف کنی عزیزم ؟؟؟؟
سلام بچه ها از محبت تون ممنون بعد از اینکه همه آزمایش ها و عکس رنگی و اینها رو دکتر زنان برام نوشت و به جایی نرسید من رو به دکتر فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی معرفی کرد اون هم بعد از معاینه یه آزمایش خون برام نوشت که البته برای انجام تست Apca از همسرم هم خون گرفتن البته با بقیه تست ها قیمتش هم سیصد هزار تومن شد من اصفهان هستم همونجا یه آزمایشگاه خصوصی رفتم انجام دادم و یه تست دیگه هم برام نوشته بود برای چک کردن آنتی بادی ها مثل آنتی اووارین و .. که پنج شنبه جوابش رو گرفتم و البته مشکلی نداشت فردا باید دوباره برم پیش همون دکتر ایمونولوژی که گفت برای درمان به یه دکتر دیگه معرفی می کنه درمانش هم یا لنفوسیت تراپی هست یا مصرف دارو مثل پردنیزولون که یه نوع کورتون هست و عوارض زیادی داره لنفوسیت تراپی رو هم بعضی ها قبول ندارن حالا منتظرم ببینم فردا چی میشه التماس دعا فراوان
سلام بچه ها من دیروز رفتم سونو دکتر سونو کرد گفت 6 هفته و 3 روز هستی و ساک مشخصه ولی جنین رو واضح ندید گفت یه چیز خیلی ریز هست که شاید جنین باشه برای هفته بعد بهم وقت داده دوباره ایشاله که نی نی بوده باشه و سالم باشه توکل بر خدای مهربون
سلام سارا بانو جان انشالله که صدای قلب نی نی ات رو به زودی زود بشنوی من هم رفتم دکتر و منو برای لنفوسیت تراپی معرفی کرد به آزمایشگاه نوین اصفهان اول مشاوره شدیم و بعد هم برای پنج شنبه نوبت زد که بریم بیمارستان مهرگان برای لنفوسیت تراپی تو رو خدا واسم دعا کنین