2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
سلام بچه هاجون توکل به خدا خیلی ناراحت شدم شنیدم دوباره سقط شد نی نی ات... زعفرون خیلی خوبه برات. دکتر من واسم قرص می نوشت برای سقط. بدون کورتاژ. البته درد زیادی داره قرص ولی خب بهتر از بیهوشی و عوارض کورتاژه به نظرم. بچه ها کسی طب سنتی رو امتحان کرده برای بارداری و جلوگیری از سقط؟
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب

تا در این پرده جز اندیشه او ننگارم...
وای توکل بر خدای عزیزم نوشته هاتو که خوندم مو به تنم سیخ شد خیلی خیلی برات ناراحت شدم ..چی بگم والا اینم مشکل ما شده من و همسرم هم واقعا میترسیم برای بار چهارم اقدام کنم و خدای نکرده نشه خیلی متاسف شدم عزیزم فقط خودت رو تقویت کن این روزا و گرمی زیاد بخور .. برو عطاری یه گیاهی هست به نام عروس پشت پرده اونو دم کن بخور ولی کم چون زیادیش خوب نیست خیلی تلخه با نبات بخور عزیزم قاعده آوره و ممکنه دفع بشه ..برای خودت کاچی درست کن هرچی ادویه گرم داری بریز توش ایشاله کارت به کورتاژ نمیرسه من آخرین بار همه این کارار رو کردم ولی به خاطر 16 میلی متر مجبور شدم برم کورتاژ ... مارو بی خبر نزار عزیزممممممم سارا جان من یک سال و نیم تحت نظر محسن معینی بودم یعنی از بارداری دومم ولی اصلا ازش راضی نبودم و بعد از آخرین سقط دکترم رو عوض کردم الان تحت نظر رزاقی هستم البته برای محکم شدن پرونده پزشکیم پیش افلاطونیان و عارفی هم رفتم و نظرشونو پرسیدم چون دارم از ایران میرم و گفتم همه آزمایشات رو بدم تا با خیال راحت بدونم مشکلم چیه ..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام... توکل جون به خدا نمی دونم چی بگم....خیلی ناراحت شدم....واقعا سخته... فقط میتونم برات دعا کنم....سعی کن با قرص دفع کنی بهتره.به دکترت بگو شیاف بنویسه برات. تورو خدا اروم باش و سعی کن به چیزای خوب فکر کنی...خدا بزرگه... توکل جون کاش می رفتی یه سر پیش دکتری که من رفتم. دکتر طاهری پناه. خیلی خیلی ازش راضیم. من فکر می کنم شما که همه داروها رو سقط کردی ممکنه نیاز به تخمک اهدایی یا پی.جی.دی داشته باشی. ولی فعلا به خودت برس هر وقت تونستی بازم به اقدام فکر کنی و روحیه ات خوب شد برو دکتر....
خدایا شکرت.....
فاطمه جان خیلی ممنونم عزیزم انشالله که کوچولوت به سلامتی بیادبغلت . دکتر طاهری پناه مطبش کجاست ؟شماره تلفن مطبش رو اگر زحمتی نیست برام بنویس .لازم است ما دکتر روماتولوژی هم بریم ؟؟؟ سارا بانو از شماهم خیلی ممنونم که به سوالاتم جواب دادید انشالله به زودی زود مامان بشی .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام بچه ها من بعد از دومین سقطم توی شهریور شروع به انجام آزمایشات کردم هر چی ازمایش خون بود دادم مشاوره ژنتیک رفتم ازمایش کاریوتایپ که مربوط به ژنتیک می شه رو هم دادیم عکس رنگی هم با همه بدی هاش گرفتم و ... ولی هیچ دلیلی مشخص نشد بجز اینکه توی ازمایش خون قبلیم پرولاکتینم یه مقداری بالا بود که قرص مصرف کردم و امروز دوباره آزمایش دادم برای تست پرولاکتین شما ها دلیل سقط هاتون چی بوده ؟؟؟؟
خدایا راضی ام به رضای تو ......
سلام دوستان ازمایشات سقط مکرر و چه موقع باید انجام داد ؟؟؟؟؟ یعنی چند تا عادت ماهانه از اخرین سقط باید بگذره که ازمایشات و انجام بدم ؟؟؟ من هنوز پرید نشدم باید صبر کنم اولین عادت ماهانم بیاد و بره یا اصلا ربطی نداره هر موقع برم دکتر درسته ؟؟؟؟ خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین بهم بدین ممنون میشم ....
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!