2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158791 بازدید | 14067 پست
ممنون از همه دوستان گلم واقعا لطف دارید بچه ها برام دعا کنید براو دیگه راه زیادى باقى نمونده اول گفتن پى جى دى بعد هم گفتن نشد تخمک اهدایى علاوه بر هزینه هاى خیلى زیادى که داره وقت زیادى هم مى خواد فقط خدا کنه با این همه سختى به نتیجه برسیم ببخشید که با حرفام ناراحت تون کردم فقط برامون دعا کنید یکى از دوستان پرسیده بود که سرم اى وى اى جى رو چند خریدم قیمت ٤ تا شد ٢/٥ میلیون که قیمت ازادش هست با بیمه مى شد ٨٠٠ هزار تومن البته من هم بیمه تأمین اجتماعى هستم هم خدمات درمانى اما هیچ کدوم از بیمه ها بهم تاییدیه ندادند که بتونم با قیمت دولتى بگیرم حتى تمام مدارک و ازمایشات و نامه دکتر رو هم بردیم اما تاییدیه ندادند
دوستان گلم من چهارشنبه و پنج شنبه براى دفع جنین با نسخه دکتر ١٠ تا قرص سایتوتک استفاده کردم اما فقط کمى درد زیر دل داشتم و خون ریزى هیچى ازم بیرون نیامده خیلى نگرانم مى گن با کمتر از این مقدار قرص خیلى ها دفع کردند من حتى درد شدید هم نداشتم اما شنیده بودم که باید درد شدید داشت توى سونو دکتر گفت که خودش دفع مى شه اما با وجود استفاده از قرص من فقط خون ریزى دارم کلى هم زعفران خوردم وبالا و پایین پریدم اما نشد اگه لطفا تجربه أی دارید در اختیارم بزارید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا جون من که هر بار چون اینهمه شیاف و امپول مصرف کردم دفع نشد حتی با 20 تا قرص مزوپروستول و مجبور به کورتاز شدم ایشالا برا شما طبیعی بشه نشد کورتاز بد نیست داخل رحمم شستشو میده عجیبه من که خدمات برام تایید کرد و با بیمه گرفتم که!!!!! تامین که میگن مدارک دوتا سقط ببری قبول میکنن با بیمه بدن شما بردی و ندادن؟؟؟
فاطمه جان ممنونم ازت . می خواستم بپرسم شما شیاف سیکلوژیست هم جزو داروهاتون بود؟ رژیم غذایی تون هم مثل قبل بود یا یکسری از غذاها را براتون پرهیز غذایی داده بودند.؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
توکل به خدا شما می دونید لنفوسیت تراپی چیه و برای چه کسانی استفاده می شه من شنیدم یک عده از خانمها که مشکل ایمنی دارند براشون استفاده می شد که فکر می کنم رد شده از نظر علمی .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
توکل به خدا جان خیلی ناراحت شدم اشک تو چشمام جمع شد خدایا چقدر مارو امتحان میکنی عزیزم منم تازه سقط کردم ولی چون شیاف سیکلوژست و دوفاستون در بارداری استفاده میکردم با 30 تا میزوپروستول هم دفع نشد حتی دوتا سرم فشار زدم فقط تپش قلب گرفتم و فشارم رفت بالا و دفع نیمه داشتم دو تیکه بقایا داشتم که کورتاژ شدم هنوزم لک و خونریزی دارم انشالله برای شما به اینجاها نکشه و تا حالا کامل دفع کردی
عاقبت در یک شب از شب های نزدیک/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان برمن خدای مهربان/نام شور انگیز " مادر " می نهد.
من با سه تا سقط اینبار یا میرم پی جی دی. یا تخمک اهدایی دیگه جون برام نمونده بخوام سقط کنم مشکلمم جابه جایی قسمتی از کوروموزومهای 2 و 9 هستش دیگه خسته شدم ولی به لطف خدا امیدوارم
عاقبت در یک شب از شب های نزدیک/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان برمن خدای مهربان/نام شور انگیز " مادر " می نهد.
مرضیه جان من مشکلم رو دکتر طاهری پناه تشخیص داد. ازمایشام هم ایمنی مشکل داشتم هم انعقادی. سارا جون من شیاف تو این بارداری نداشتم. ولی قرص دوفاستون داشتم که اونم مثله شیافه سایکلوژست از مشتقات پروژسترون...
خدایا شکرت.....
سارا جون بهم پرهیز غذایی نداد...ولی قرصهای تقویتی زیاد داشتم. ویتامین د و ب کمپلکس و کلسیم و سلنیوم ..... مرضیه جان من بارداری چهارممه...سه تا سقط داشتم... انتی تیروگلوبولین ام مشکل داشت و فاکتور mthfr هم مشکل داشت
خدایا شکرت.....