2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
ممنونم فاطمه عزیزم انشالله به سلامتی فارغ بشی موقع زایمان تراخداما راهم دعا کن راستی زایمان طبیعی می کنی یا سزارین ؟؟؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه جان من دو بار سقط توی شش هفتگی داشتم هردو بعد از تشکیل قلب و داشتن ضربان یک هو قلبشون وا می ایستاد ولی بار سوم با انوکسپارین تا هفته ده قلبش زد و وقتی می خواستم سونو ان تی برم مشخص شد که سه هفته است که مرده و من خبر ندارم این به نظرت نشان می ده که مشکل من ایمنی است؟و احتمالا با مصرف هپارین و پردنیزولون مشکلم حل بشه ؟
سارا جون مشکل انعقادیت باید با انوکساپارین و هپارین حل میشد. من هم تو بارداری دومم انوکساپارین روزی یه دونه می زدم. پردنیزولون هم می خوردم ولی بعد از مثبت شدن ازمایشم شروع کردم. دقیقا مثل شما سونو قلب رفتم خوب بود نوبت سونو ان تی که داشتم گفت قلبش هفته 9 وایساده.... ولی این دفعه من سه ماه زودتر داروهامو شروع کردم. پردنیزولون رو زودتر شروع کردم و به داروهام دوفاستون هم اضافه شده بود. شما هم پیگیر باش ان شالله هر چی خدا بخواد......... مشکل ایمنی اگه داشته باشی با پردنیزولون یا سرم ای وی ای جی حل میشه.
خدایا شکرت.....
فاطمه جان انشالله که به سلامتی فارغ می شی و عکس پسر خوشگلت را می ذاری تا ببینیم .ولی فکر کنم دیگه وقت نکنی به ما سر بزنی هر از گاهی بیا ترا خدا ما خیلی سوال ها یادمون می افته که باید بکنیم ؟؟/ فاطمه جون دلم برات تنگ می شه یه سر به ما بزن.ما از شما امید می گیریم . ممنونم که همه ما را موقع زایمان دعا می کنی انشالله خدا برای خودت و نی نی ات و خانواده ات سلامتی بده. فاطمه جان آخه من شنیدم خوردن پردنیزولون قبل از بارداری باعث می شه عادت ماهانه به هم بریزه و توی باردارشدن و انعقاد نطفه مشکل ایجاد بکنه ؟؟؟؟شما آسپرین هم استفاده می کردی بعداز مثبت شدن تست یا قبلش ؟ اگر قبلش استفاده نکنیم چی می شه به محض مطلع شدن از بارداری پردنیزولون را مصرف کنیم ؟عوارض پردنیزولون چیه ؟؟؟شما هپارین را چند بار در روز تزریق می کنید؟هپارین یا سلکسان ؟ عزیزم ببخشید این همه سوال می کنم به خدا از بس فکرو خیال برم داشته نمی دونم باید چکار کنم ؟واقعا گیج شدم .ممنونم که همیشه کمکم می کنی .
سارا جونم...اگه بتونم حتما میام....خودم هم همین جور مثل شما بودم....با اومدن.تو کلوب و تاپیک سقط مکرر و دیدن بچه هایی که این مسیر رو طی کرده بودن و نی نی داشتن کلی انرژی مثبت میگرفتم..... واسه همین دوست دارم اگه چیز بدرد بخوری برا گفتن داشتم در اختیار بقیه بزارم.... حتما بیا کلوب....اونجا عالیه و پر از انرژی مثبت....
خدایا شکرت.....
عزیزن منم شنیدم از بچه های دیگه که پردنیزولون ممکنه باعث عقب افتادن و تاخیر بارداری بشه....ولی در مورد من اینطوری نبود و همون ماه اول باردار شدم. شما وقتی زوتر مصرف پردنیزولون رو شروع میکنی سیستم ایمنی بدنت نرمال میشه و اماده میشه برا پذیرش بچه....هم اسپرین هم پردنیزولون و هم دوفاستون رو از سه ماه قبل بارداری شروع کردم به مصرف. ولی هپارین رو بعد از مثبت شدن از شروع کردم. روزی دو تا هپارین 5000
خدایا شکرت.....
سارا بانو جون یه لیست نوشتم اسم همتون رو بنویسم....به خدا خودم این روزههای سخت رو گذروندم....درکتون میکنم.....خودم هنوز هم باورم نشده که رسیدم به اخر..... برا همتون دعا میکنم خیلی زود زود نتیجه بگیرین....
خدایا شکرت.....
فاطمه جان خیلی ممنونم ازت پردنیزولون چند می خوردی ؟؟؟؟؟؟؟منم باید شروع کنم به مصرف . ,و هپارینها و کل داروهات قیمتشون هر ماه برات چند در می اومد؟؟
سلام دوستان من قبلا هم براتون نوشته بودم تاریخچه مشکلم رو اما بازم مینویسم تا یادتون بیاد. من 4 بار توی هفته 6 سقط کردم. یک بار عمل میومکتومی یعنی برداشتن فیبروم دو سال پیش انجام دادم. اما بازم بعدش دو بار سقط کردم. همه جور آزمایشی تو این مدت انجام دادم. حتی ژنتیک. پیش هزار تا دکتر رفتم. برای تعدادی دکترای معروف خارج از ایران جواب آزمایشامو فرستادم و مکاتبه ای نظرشونو گرفتم. هیچ کدوم نظر مشابه ندادن. در واقع هیچ کس تشخیص نداد. تنها نظری که همه مشترک بودن این بود که دوباره باید عمل فیبروم کنم که بالاخره هفته پیش انجام دادم برای بار دوم. دکتر گفت به شدت چسبندگی داشتی اطراف لوله ها و محال بود با این لوله ها دیگه باردار میشدی. خلاصه داستان رو کوتاه کنم. این سری برای عمل رفتم دکتر البرزی شیراز. گرچه خیلی سخت وقت گیر میاد و خیلی اخلاق تندی داره اما حالا میفهمم چرا یه نفر استاد میشه و از همه ایران مریض داره. کاری به اخلاق نداره اینا کارشون رو بلدن. و البته هر کس جای این پزشک ها بود که تا 3 شب تو اتاق عمل هستند و روزی صد تا مریض تو مطب ویزیت میکنن دیگه اخلاق برایش نمیموند. قبل از عمل همون آزمایشایی که هزار تا دکتر دیده بودن بهش نشون دادم و به دستیارش گفت این رو براش بنویس تکرار کنه. منم بعد نگاه کردم دیدم توی برگه آزمایش نوشته نرمال از 5 تا 15 و مال من 11.5 بود گفتم الکی آدمو میفرستن آزمایشگاه، خلاصه چند روز قبل از عمل با اکراه رفتم آزمایشگاه و اصلا جوابش رو هم نگرفتم. امروز بعد از 15 روز زنگ زدم آزمایشگاه و جواب رو برام ایمیل کردن دیدم شده 17. یادم رفت بگم اسمش homocysteine بود خلاصه رفتم تو اینترنت خوندم دیدم یکی از دلایل سقط مکرر بالا بودن همینه. یعنی اصلا نباید از 10.5 بالاتر باشه. و ببینید چقدر دکتر باسوادی بود که تشخیص داد این آزمایش من نیاز به تکرار داره. بالا بودن این توی خون باعث لخته شدن خون میشه و حتی دلیل سکته های قلبی و مغزی میتونه باشه. خدا رو شکر میکنم که فهمیدم و میتونم از کلی بیماری و مهمتر از همه سقط دوباره جلوگیری کنم. راه حلش هم خیلی ساده هست فقط خوردن فولیک اسید و ویتامین b6. b12 یعنی من اگر اایشالا این دفعه این موارد رو رعایت کنم و کلگزان بزنم دیگه مشکل پیش نمیاد. واقعا خدا خیر بده به این پزشک ها