2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
توکل به خدا جون میفهممت به خدا ایشالا که ناامید نمیشی اینبار ولی فکر نکن اخر خطی اخر خط منم که با میکرو و اینکه همه جور دارویی داشتم و همه چی اوکی بود به قول دکترا بازم قلبش وایساد ...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تبسم جان هیچ کس نباید ناامید باشه زمانی که ما انتظارش را نداریم معجزه اتفاق می افته کسی هست که هوامون رو داره پس توکل به خودش
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
توکل به خدا شما توی کدوم ازمایشات ایمنی مشکل داشتید که بهتون سرم تجویز شده . و دکترتون کیه ممنون می شم لطف کنی و جواب بدید؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام............منم چهار بار سقط داشتم........ولی بعضی از شماها خیلی نا امیدین.....ما اداما افریده شدم برای زندگی کردن و جنگیدن برای به دست اووردن چیزی.......پس من تا زنده ام میجنگم تا صاحب یه بچه ی خوسجل و مسجل بشم
دلم بهانه ای میخواهدبرای ادامه زندگی.........مثل یک بوسه ی عاشقانه که یادم بیاورد هنوز زنده ام[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
تازه خیلی از شماها هم میدونین مشکلتون چیه.......حالامن بعد از این میخوام برم به مرکز سقط مکرر ابن سینا
دلم بهانه ای میخواهدبرای ادامه زندگی.........مثل یک بوسه ی عاشقانه که یادم بیاورد هنوز زنده ام[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
علت سقطامونمیدونم پرولاکتینم بالاست احتمال میدم از اون باشه.....من شهرستانم....شما چی ساکن تهرانید؟
من ساکن تاکستانم از شهرهای اطراف قزوین........21سالمه.........تعریف مرکز سقط مکرر ابن سینارو زیاد شنیدم.....دکتر خودمم گفت برو اونجا.........
همون زینب صدام کن........اولی حاملگی پوچ بود....دومی تو شش هفتگی بود...سومی قلبشم تشکیل شدولی اروم میزدبعد یه مدتم دیگه نزداونم هشت هفتگی بود....چهارمی هم 20روز پیش بودتوپنج هفتگی