2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
فاطمه 66 یادم رفت ازت بپرسم توی استراحت مطلق بودی توی دوران حاملگیت . مطب دکتر افلاطونیان را می شناسی ؟ اگر شماره تلفنش هم داری لطف کن بهم بده .خیلی خحیلی ممنونم ازتون
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها لطفا به لیست منتظر ها نگاه کنید 35 نفر تو نوبت هستند لطفا بیاید کمک کنید زودتر به نیتشون زیارت بخونیم انشاءآلله که امام حسین ناامید ردمون نمیکنه از در خونش انشاءآلله الان نوبت صدف جون هست لطفا بیاید همکاری کنید ممنون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1021435&PageNumber=1
بچه ها سلام من امروز بقیه آزمایشات تکمیلی رو هم انجام دادم ازمایشهای سی دی مارکر ها و ویتامین دی که روی هم 350 تومان با دفترچه تامین اجتماعی شد جوابشو که بگیرم میتونم اقدام کنم خدا کنه مشکلی پیش نیاد دیگه من طاقت یه سقط دیگه رو ندارم
سلام سارا بانو جان انشالله که مشکلی پیدا نمی کنی راسنتی ازمایشاتتون را کجا دادید و چن وقت بعد جوابشون را می دند و اینکه چند وقت باید بین سقط و آزمایشات فاصله باشه ؟ ممنون می شم جوابمو بدی ؟من هم شرایطم مثل خودته سه تا سقط داشتم و هپارین و آسپرین هم جواب نداده من ازمایش نرفتم هنوز . چون تازه سقط کرده ام ؟سارابانو جان برات پیام دوستی می فرستم اگر دوست داشتی تائید کنید تا بتونیم بیشتر راجع به مشکلاتمان اطلاعات بگیریم ؟
سارا جان من یسری از آزمایشامو بعد از سقط دومم دادم دو تا پریود که گذشت دادم و جوابش هم 3 هفته ای آماده شد . الانم از سقط سومم حدود 3 ماه میگذره و جواب اینم آخر آذر مشخص میشه . حتما خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم
سلام دوستان من براى بار چهارم سقط کردم دیگه خسته شدم اون همه ازمایش اون همه رفت و امد به تهران اون همه وقت گذاشتن و اون همه هزینه خیلى خسته ام وقتى یاد این مى افتم که بعد این همه تلاش بازم امدم سر خونه اول دلم اتیش مى گیره اخه پس مشکل کجاست من که همه ازمایشات رو دادم همسرم همه ازمایشات رو داد کلى هم که دارو استفاده کردم پس چرا من مامان نشدم توى این باردارى نزدیک سه میلیون خرج کردم رفتم دکتر گفت تا هفته ٥ بیشتر رشد نکرده از سرم اى وى اى جى گرفته تا سلکسان و ویتامین B و کلى داروى دیگه استفاده کردم اما نشد که نشد اخه خدا یعنى انقدر از من بدت مى یاد که منو لایق مادرى نمى دونى یعنى من انقدر بدم که منو به حاجتم نمى رسونى بچه ها این بار نمى خوام برم کورتاژ اگه راهى بلدین که طبیعى دفع کنم لطفا بهم بگین از بیمارستان و بلوک زایمان متنفرم
توکل به خدا عزیزم فدات بشوم هممون مشکلمون اینه متاسفانه که این سقط های مکرر دست از سرمون بر نمی دارند. ولی باز خدا بزرگه نباید خسته بشویم چون کسایی بودند که بالاخره نتیجه گرفتند . اونها را باید الگو قرار بدیم . به خدا خیلی ناراحت شدم. انشالله که دیگه بار آخر بود عزیزم چون هفته 5 بوده فکر نمی کنم نیاز به کورتاژباشه
توکل به خدا جان هزینه سرم هر بار چند می شد و برای کی ها باید تزریق بشه تو کدوم ازمایشات اگه مشکل داشتیم باید این سرم را تزریق بکنیم ؟
توکل جان واقعا متاسف شدم امیدوارم این اخرین باری باشه که دچار سقط میشی و اخرین بار برای همه ماها باشه الهی امین عزیزم خودش دفع میشه مال منم 5 هفته بود و خودش دفع شد البته من یک چای با زعفران و نبات خوردم ( یک لیوان بزرگ ) نمیدونم تاثیر این بود یا نه ولی همش دفع شد تقریبا چند روزی لکه بینی داشتم بعد یهویی دفعم شروع شد تو هم منتظر باش ایشالا خودش دفع میشه گلم اخه کورتاژ خوب نیست مگه اینکه چاره ای نباشه و دفع نشه که امیدوارم برای شما هم خودش دفع شه دوستم
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!