|
مشاهده متن کامل بحث +
1158832 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سارا جان من هم رویان مى رفتم هم ابن سینا هم پیش دکتر عارفى البته کار درستى نبود چون هر جا مى رفتم کلى ازمایش کلى هزینه و کلى وقت تلف مى شد اما خوبیش هم این بود که از نظرات همشون استفاده کردم و تقریبا نظرات مشابهى داشتند ازمایش ایمنى من cd مارکر بود که چند تا سى دى نرمال نبود توى این ازمایش سى دى ٥٦ از همه مهمتر هست لطفا براى سلامتى خانواده ام صلوات بفرستید ممنون به نظر من عارفى توى این زمینه از همه بهتره نسبت به رویان و ابن سینا من هم غلظت خون داشتم هم ایمنى ام بالا بود بازم اگه سوالى هست بپرسید حتما جواب مى دم
دوستان منم 30 سالمه و قبلا نوشتم 4 تا سقط داشتم که اخریش همین هفته قبل دفع شد فقط نمیدونم چرا این دو تای اخری پوچ بود اخه دو تای اولی قلب داشت و خود به خود هم سقط نشد اولی اوایل 4 ماهگی قلبش ایستاد (به خاطر ترسیدن شدید) دومی هم کیسه ابم پاره شد توی ماه پنجم و با زایمان طبیعی تازه بچمم دیدم همه چیزش نرمال بود حیففففففف منم متاسفانه حالا میخوام برم دنبال علت سقطام ای کاش بعد از اولین سقطم میرفتم خیلی ناراحتم ولی بازم به بزرگی خدا امیدوارم که انشاالله به زودی دل همه ما رو شاد میکنه الهی امین راستی من مشهدم اگه کسی از شماها دکتر خوب و با تجربه توی این زمینه سراغ دارین بهم معرفی کنین که البته مشهد باشه ممنونم
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!
ممنونم توکل به خدا که به سوالاتم جواب دادید راستی الان دکتر تون به شما استراحت مطلق داده یا نه ؟ آزمایش APCA, , و کراس مچ هم براتون نوشته بود . جواب این ازمایشهاتون نرمال بود.سرم را هرماه تزریق می کنید و هزینه اش چنده ؟ ببخشید سوالاتم خیلی زیاده ؟انشالله به سلامتی و خوبی و خوشی کوچولوتو بغلت بگیری .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
مستانه جون من هم مثل شما سهل انگاری کردم . به خدا دیگه خسته شدم تا حالا این قدر ناامید نبودم . من هم مثل شما شهرستانم و دکتر خوبی توی تبریز توی این زمینه سراغ ندارم دکترها اصلا وقت نمی گذارند که بفهمند مشکلت چیه ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
بچه ها لطفا قبل از اقدامتون تمام آزمایشات رو انجام بدین.مثل من نشین که چون سی دی مارکرها رو انجام ندادم الان استرس سقط دوباره رو دارم.جدی بگیین.همه آزمایشات رو برین.به شانس واگذار نکنین
سلام خانما. خوبین؟ یکی از دوستای من یه مشکلی براش پیش اومده و من اومد براش از شما نظر بگیرم. دو مرتبه در ماه 5 و 6 بارداری دچار زایمان زودرس شده. یهبار کیسه آبش پاره شده و یه بارم دهانه رحمش باز شده و خونریزی کرده. الان هنوز از بار دوم تو بیمارستان بستریه. بیمارستان امام حسینه. یه راهنمایی میکنین برای اینکه اقدام به موقه ای انجام داده باشه برای حل شدن مشکلش کجا بره و چکار کنه. منظورم اینه که لازمه برای تشخیص به موقه ی مشکل زود بره آزمایش بده. من اسم و شماره سه تا دکتر رو براش پیدا کردم یکیشون لیلی صفدریانه دومی دکتر محمد حسین بشیری و سومی دکتر پاک روشه. اسم دکتر عارفی و رازقی و معینی رو هم شنیدم. البته احتمالا به این زودیا نتونه وقت بگیره. بهتر نیست بره ابن سینا تا اونجا براش آزمایش بنویسن؟؟؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنین. زندگی خانوادگی دوست من به خاطر این مشکل در خطره و خیلی خودشو باخته.
سلام به همه اعضا جدید....خوش اومدین.... البته کاش هیچ کدومتون هیچ وقت با این مشکلات درگیر نمیشدین... برا همتون دعا میکنم...چون خودم طعم تلخ این مشکلات و حرفهای مردم . همچنین گزفتاریها و هزینه های درمان رو چشیدم....مخصوصا اگه شهرستان باشی و دکتر خوب پیدا کردن هم مزید بر علت میشه... امیدوارم همتون زود زود نتیجه بگیرین و بیاین خبر بارداری موفقتون رو بزارین...
شکر جون اگه از من میشنوین بره همون ابن سینا بهتره....ان شالله همین بعد ار مرخص شدن از بیمارستان می تونه پیگیر کارهاش بشه و نولت بگیره. چون باید یه مدت از سقط بگذره تا تمام فاکتورها نرمال بشن بعد ازمایشات تخصصی رو انجام بده. بره ابن سینا خودشون راهنمایی میکنن. اون دکترایی که گفتین رو من نمیشناسم.البته اسم پاک روش رو شنیدم. ولی عارفی و معینی و رزاقی همشون خوبن و خیلی از بچه های این تاپیک و کلوب سقط مکرر پیش این سه تا دکتر جواب گرفتن. نمیشه مطلق بگی فلانی بهتره یا فلانی.. امیدوارم مشکل دوستتون هم زودی حل بشه...