2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان منم 22 ابان تو اولین بارداریم بچمو سقط کردم الان قرصه متیل اورگنوین میخورم که امشب تموم میشه ولی همچنان خوریزی دارم امکان داره با تموم شدنه قرص خونریزی قطع شه یا نه؟ واینکه چند وقت بعد از سقط میشه ورزش (حرکات کششی)کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل جونم من سه بار سقط داشتم. اولی پوچ بود که هفته 8 خود به خود سقط شد... دومی هفته هشت قلبش رویت شد....اما هفته دوازده رفتم ان تی گفت رشدش تو هفته9متوقف شده.... سومی رو هم با وجود مصرف هپارین و اسپرین هفته بیست خونریزی کردم که با سزارین بچه رو بیرون اوردن. الان هم خداروشکر پسر گلم رو باردارم و توکلم به خداست... حدود سه هفته دیگه سز میشم....برام دعا کنین...
خدایا شکرت.....
عزیزم من قبل از بارداری دوماه دارو مصرف کردم. پردنیزولون و اسپرین و دوفاستون و لووتیروکسین و سلنیوم و فولیک اسید و کلسیم ویتامین د. وقتی فهمیدم باردارم دکترم هپارین رو هم به داروهام اضافه کرد. همچنین کپسول ویتامین د3. تو هفته دوازده پردنیزولون رو برام قطع کرد. هفته بیست هم دوفاستون رو قطع کرد. ویتامین د3 رو هم قطع کرد. به جاش مولتی ویتامین خارجی داد. بقیه داروها هم همچنان ادامه دارد..... هپارین رو هم احتمالا تا ده روز بعد از زایمان باید مصرف کنم
خدایا شکرت.....
ممنونم ازت که سوالاتمون را با حوصله جواب می دهی خیلی ازت متشکرم انشالله به سلامتی خبر به دنیا امدن پسر خوشگلت را به ما بدهی. ولی ترا خدا دوباره به ما سر بزن و سوالات ما را پاسخ بده
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
من برای بار سوم سقط کردم اینبار قلب داشت اما تو هشت هفته متوقف شد با میکزو باردار شدم چیکار کنم موندمز ایمنی انعقادی مشکلی ندارم کاریوتاپمونم سالمه یعنی برم اهدایی بگییرم این اتفاقا دیگه نمیوفت اگه تخمک مشکله که بار اول تا 5 هفته رشد کرد و بار دوم همون جنینت تا 8 هفته فقط بار اول 2 تا هپارین داشتم و بار دوم سلکسان ممکنه با فرگمین جواب بگیرم؟؟؟ توروخدا کسی نظری تجربه ای داره ؟؟؟؟
خواهش میکنم سادا جکن کاری نکردم عزیزم. ان شالله همه بچه های این تاپیک یکی یکی بیان خبر بارداری های موفقشونو بدن... تبسم جون من ویتامین د 3 تو باردارب هفته ای یه دونه میخوردم. فقط سه ماهه اول. ولی از قبل از بارداری یه قرص خارجی بود که هم کلسیم داشت هم ویتامین د اونم روزی یه دونه می خوردم.
خدایا شکرت.....
سلام بچهها جون که مامان شدید توروخدا بیاین به ماهایی که تو این کابوس سقط گیر افتادیم کمک کنید من که هم نازایی دارم هم سقط خدا همه چی رو به من تموم کرده بعد کلی عصه خوردن میکرو کردم هر دو بارشم مثبت شد ولی سقط میشه بار اول تو 5هفته و بار دوم قلبشم زد ولی تو 8هفته متوقف شد یه چشمم اشک یه چشم خون ارزوی مرگ میکنم من همه دارویی داشتم سرم ای وی ای جی ... بار اول دوتا هپارین داشتم که تا 5رشد کردبار دوم با سلکسان تا 8 ممکنه اینبار فرگمین جواب بده لیلا نامی بود اون با فرگمین جواب گرفت؟ من pai 1و 2 هتروزیگوت هست و یکی لز mthfr هم هترو ایمنی مشکلی نبود البته فقط سی دی 56 و 16 و جمعشو دادم به نطرتون مشکل از بدنمه برم رحم بگیرم یا از تخمک که تخمک اهدایی؟؟؟؟؟؟
فاطمه 66 شما سرم ای وی جی هم تزریق می کردید یا نه کدوم ازمایش ایمنی مشکل داشته باشه سرم تجویز می کنند ممنون می شم جواب بدید؟
توکل به خدا شما ازمایش ایمنی تون چه مشکلی داشته که دکترت برای سرم تجویز کرده از کی استفاده از سرم را شروع کردی انشالله که بچه ات را صحیح و سالم به دنیا بیاوری لطفا بیا با هم صحبت کنیم چون منم مشکل ایمنی دارم .