2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرضیه جون انشاءالله که دفع میشه و خیالت راحت میشه. دعا میکنم برات. نمیدونم دکتر واسه چی به من قرص داد با این قرص باید تا آخر مهر صبر کنم، برای منم دعا کن. نمیدونم اینکه یه مقدار دیرتر پریود میشم عیبی نداره؟ سقط منم تقریبا با شما بود 20 شهریور، شاید اگه به منم اجازه میدادن، همین روزا پریود میشدم. شما چند روز از آخرین لکه دیدنت میگذره که پریود شدی؟
مژده جون من بعد از سقط فقط یک هفته خونریزی داشتم البته لکه بینی ادامه داشت که وقتی رفتم دکتر قرص متیل ارگونوین داد که خونریزی رو بیشتر کنه و دفع بشه اما وقتی این قرص رو خوردم لکه بینی هم قطع شد و کلا پاک شدم یعنی حداکثر 10 روز بعد از سقط. دکترم می گفت وقتی که پاک شدی سه هفته بعد پریود می شی که من دو هفته بعد از پاک شدنم پریود شدم انشالله مسئله تو هم به زودی حل بشه عزیزم
خدایا راضی ام به رضای تو ......
مرضیه جون استرس نداشته باش به امید خدا که دفع میشه. سارا بانو جون منم تعریف افلاطونیان رو زیاد شنیدم.... من پیش دکتر طاهری پناه میرم. اونم همکار دکتر افلاطونیانه. من از دکترم خیلی خیلی راضیم. بی نهایت دوستش دارم. من حتی ابن سینا هم رفتم ولی نتیجه نگرفتم. طاهری پناه هم تخصص اصلیش ای وی افه مثل افلاطونیان. ولی من که مشکلم سقط مکرره خیلی ازش راضیم. بقیه مریضهاش هم خیلی خیلی ازش راضین. این چند وقت که میرم مطبش تا حالا با کسی برخورد نکردم که جواب نگرفته باشه
خدایا شکرت.....
فاطمه جان من یزد نیستم ولی مثل اینکه دکتر یه روزهایی میاد بیمارستان لاله دکتر شما مطبش کجاست عزیزم ؟ برای سقط مکرر ( بارداری پوچ ) فکر میکنی خوب باشه ؟ میخوام قبل از رفتنمون از ایران همه آزمایشاها و کارهایی که لازمه انجام بدم و دست پر برم اینه که دنبال دکترهای کار درستم
سارا جون دکتر من مطبش شریعتی سر ظفره. دکتر ربابه طاهری پناه. کارش عالیه.خیلی خیلی ازش راضی هستم. گفتم که با افلاطونیان کار میکنه. افلاطونیان میاد بخش ای وی اف لاله...طاهری پناه هم اونجاست. طاهری پناه هم فقط میره بیمارستان لاله.
خدایا شکرت.....
فاطمه جون، شما که سقط مکرر داشتی از ابتدا چه آزمایشهایی رو انجام دادی؟ راستش من دو تا سقط داشتم که یکیش تو هفته 6 ضربان قلبش رو ندیدن و یکیش با خوردن آسپرین تا 8 هفته رشد کرد ولی باز ضربانش متوقف شد. میخواستم ببینم از کجا شروع کنم و چه آزمایشهایی لازمتره که انجام بدم. ممنون میشم راهنماییم کنی.
مژده جان...همه اینجا یه جورایی همه این مشکلات رو داشتن... منم تقریبا همه ازمایشهاب ایمنی و انعقادی رو دادم. به علاوه ازمایش ژنتیک که قبل از ازدواج داده بودم. به علاوه از اسپرم همسر.... بچه ها لیست کامل ازمایشات ایمنی و انعقادی رو دارن. و تو یکی از صفحات همین تاپیک هم گذاشته بودن. اگه پیش یه دکتر خوب بری خودش همه این مراحل رو برات توضیح میده و ازمایشات لازم رو برات می نویسه
خدایا شکرت.....