2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
فاطمه جون از افلاطونیان وقت گرفتم آخر آبان میرم پیشش ببینم چی میگه تحت نظر رزاقی هم که هستم هفته بعد هم وقت دارم پیش دکتر توگه برم پیششون آزمایشات تکمیلی رو بدن که انجام بدم ایشاله که مشکلم مشخص بشه و قابل درمان باشه.مرسی که دکتر خودتو هم معرفی کردی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همه منم فربد امروز بردم واکسن 4ماهگیشو زدم خدا رو شکر الان خوبه من هنوز شمالم پیش مامانم اینا .یه اتفاق بد برای همسرم افتاد خیلی بد.......یعنی برای همه خانواده. دارم دق میکنم..برامون دعا کنین..جمعه ساعت 10 شب یک زنی برای شوهرم کیک و شربی میاره میگه نذریه بخور میخوام ظرفشو ببرم شوهر دیوونه منم میخوره و بیهوش میشه بعدش زنه یه 4تا مرد زنگ میزنه میان و خونمون خالی میکنن طلا پول و همه چیزهای قیمتی میبرن ماشینمون و تمام سندها و مدارک حتی دسته چکها و شناسنامه ها و...........رو بردن گوشی شوهرمم بردن منم به گوشی شوهرم زنگ زدم با دزدها حرف زدم قسمشون دادم دلشون سوخت ماشین و مدارک پس دادن ولی پول و 10میلیون طلا و لبتاب ودوربین و حتی کفش و لباس و عطر و ادکلن و ....رو بردن و پس ندادن..دیگه بیام تهران لبتاب ندارم بیام نت فعلا هم پول نداریم بخریم دلم برای طلاهام سوخت حلقمو دوست داشتم ولی خدا رو شکر همه میگن برو خدا رو شکر شوهرتو نکشتن دارم دیوونه میشم شوهرم هنوز گیجه هنوز همش میخوابه یا اگه بیدار میشه گریه میکنه براش دعا کنین میگه به غرورم و شخصیتم توهین شد...روحیمونو از دست دادیم خدایا چرا انقدر سر ما بلا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا دوستت دارم
سلا م بچه ها.امروز رفتم سونو گفت کیسه هست ولی توش هیچی نیست .باید بندازیش.منم میترسم.بیمارستان میگه باید بستری بشی اگه میخای اینجا باشی اونم ممکنه 1 هفته تول بکشه.نمیدونم چیکار کنم .بچه ها شماها از تجربه هاتون بگین من دارم دق مینم از سقط میترسم اونم خونه تنهایی.میخاستم برم بیمارستان که 1 روزه انجام بشه میگن ممکنه 1 هفته تول بکشه نمیدونم چیکار کنم. بهم بگین چجوری سقط کردین؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
سارا بانو جون ان شالا که افلاطونیان دستش برات خوب باشه....خیلی ها ازش تعریف میکنن و نتیجه گرفتن... شرایگین جون الهی فدات شم....چقد بد...خدا لعنتشون کنه....ولی منم همین رو میگم...خداروشکر که تن خودتو بچه ات و همسرت سالمه...مال برمیگرده....الان باید به همسرت دلداری بدی...و بهش قوت قلب بدی...اون الان خودشو مقصر میدونه...
خدایا شکرت.....
سارا بانو جون ان شالا که افلاطونیان دستش برات خوب باشه....خیلی ها ازش تعریف میکنن و نتیجه گرفتن... شرایگین جون الهی فدات شم....چقد بد...خدا لعنتشون کنه....ولی منم همین رو میگم...خداروشکر که تن خودتو بچه ات و همسرت سالمه...مال برمیگرده....الان باید به همسرت دلداری بدی...و بهش قوت قلب بدی...اون الان خودشو مقصر میدونه...
خدایا شکرت.....
قرص نوشت میزو.منم میترسم.دلم میخاد بیمارستان باشم.ولی نمی دونم شرایت بیمارستان چیه؟چجوریه شماها میدونین توضیح بدین
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
سارینا بیمارستان برات کار خاصی نمیکنه اول باید قرصهاتو طبق دستور دکتر استفاده کنی توی خونه و تنها هم نباشی کسی پیشت باشه . بعد دچار خونرییزی و دل درد شدید میشی و باید تحمل کنی تا دردش یواش یواش کم بشه و شروع کنی به فعالیت و طناب زدن و دویدن و پریدن تا هرچیاون تو هست تخلیه بشه بعد هم بری سونو گرافی تا ببینی همه چی دفع شده یا نه .. اگه هم طاقت درد نداری یراست برو بیمارستان یه دکتر خوب بگو کورتاژت کنه هیچی نمیفهمی و درد هم تحمل نمیکنی .. ایشاله که خیره .. شرایگین جون خدا به شوهرت رحم کرده واقعا چ آدمایی پیدا میشن دیگه از خدا هم نمیترسن ..مال رو دوباره میشه جمع کرد خداروشکر بلای سر خوتون نیومده ..مراقب خودت باش بهش فکر نکن و به شوهرت انرژی بده اون بنده خدا که تقصیری نداشته
فاطمه 66 ایشاله نینی تو هم بزودی دنیا میاد و روز و شباتو زیبا میکنه..من نمیدونم چطور بعضی ها میتونن دزدی کنن چطور ادم بکشن چطور میتونن در حق ادما بدی کنن.عذاب وجدان ندارن سختشون نیست شبا چطور میخوابن ؟؟؟؟؟؟؟؟من اگه با یکی بد حرف بزنم اون شب تا صبح از ناراحتی نمیتونم بخوابم چطور میتونن به راحتی زندگی مردمو خراب کنن خدا ازشون نگذره کوفتشون بشه الان 1هفتست شوهرم حالش بده همش غصه میخوره نه واسه پول بیشتر واسه اینکه ناراحته و خودشو مقصر میدونه همش میگه شری همه چیزو دوباره برات میخرم میدونم الان نمیتونه ولی همین که میگه دلم اروم میشه ..
خدایا دوستت دارم
دوستان آیا بعد از یه بار سقط هم باید آزمایش داد من یه بار سقط داشتم تو اول هفته 6 اسپرمای شوهرم ضعیفه و واریکوسل داره دکتر آل یاسین برام ننوشت آز بدم ولی دکتر عارفی آز apca داد به نظرتون آز باید بدممم
راستش دلسا جان به نظرم هرچی آزمایش لازمه بده که بعدا پشیمون نشی، البته یه سقط جای نگرانی نداره. مرضیه جان کجایی؟ بالاخره اون بافت باقیمونده دفع شد؟ بیا یه خبری از خودت بده.