2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
نارین جان واقعا متاسفم خوب درکت میکنم منم 35 هفته و 23 هفته فرشته هام پر کشیدن خدا صبرت بده میدونم تو قوی هستی این نیز بگذرد انشاالله خدا کمک کنه بارداری بعدیت به نتیجه برسی
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سارابانو جان منم دفع کردم ولی بعد سه روز یه تیکه سفت و بدون درد ازم دفع شد وبعدش خونریزی کم شد بعد یه هفته خوتریزی و لخته کوچیک رفتم سونو گفت کانل دفع شده توهم نگران تباش کم کم بقایا دفع میشه فقط تا میتونی تحرک داشته باش
هیام جان دیروز رفتم سونو دکتر گفته بود هفته بعد برم ولی خیلی دل درد داشتم و دل نگران بودم متاسفانه هنوز بقایای بارداری مونده ددکتر گفت بازم میزو استفاده کنم با قرص مترژن امروز استفاده کردم هنوز اتفاقی نیفتاده خدا کنه مجبور ب کورتاژ نشم با این همه دردی که کشیدم همش گرمی میخورم عزیزم.. باران من تازه با دکتر آشنا شدم ولی نمیدونم زیر میزی میگیره یا نه ولی فکر کنم نگیره ..نمیدونم بخدا
من 11تا میزو در عرض سه روز خوردم ولی بعدش بیرون رفتم پیاده روی و خرید خلاصه تحرو داشتم لخته هم خیلی زیاد داشتم انشاالله به کورتاژ نمیرسه آویشن و زعفران با نبات دم کن و بخور
سلام ساره جون منکه دردناک نبود دردش یه خورده بیشتر ازهمیشه بود ..... ساره مگه کی عمل کردی که الان اولین پریته یعنی من زودتر از تو عمل کردم ؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
رزاقی به من میگفت حتما باید از پریت گذشته باشه اونم فقط فقط دو رزو یا حداکثر تا 5 روز بعد از پریت باید انجام بشه وگرنه نمیشه ...... چطوری اینقدر دیر تورو عمل کرد؟ ساره تو عکس رنگی سپتومت دیده شد؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
من عکس رنگی نداشتم. خودش با سونو تو مطبش به من گفت احتمالا سپتوم داری. بعدشم گفت چون آندومترت نازکه میتونم هیستروتو همون چند روز قبل پریود انجام بدم. والا چی بگم مهدیا جان،ما خودمونو سپردیم دست این دکتر.حالا اگه سپتوم بوده یا نبوده نمیدونم چون من که هیچ مدرکی دال بر وجود سپتوم ندیدم!! بعدشم اگه دیدن سپتوم حتما نیاز به حداقل یه عکس رنگی داره نمیدونم چطور میشه با یه سونوی واژینال سریع تو مطب بهش مشکوک شد!! خدا کنه که راست باشه و سپتومی بوده و همون باعث سقط میشده… اخه الان هر چی نیگا میکنم میبینم رزاقی به همه میگه مشکوکی به سپتوم و سریع هیسترو میکنه و میگه سپتوم داشتی برداشتم!!!