2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ساره جان بنظرم رزاقیاینطوری نیست که بخاطر پول اینا بخواد عمل کنه من که میگم یه چیزی اون تو دیده که مشکوک به سپتوم بوده اخه من از وقتی عمل کردم دیگه تخمدان چپم درد نمیگیره ..... یکی هم از بچه ها رفته پیشش سونو کرده ولی چیزی نگفته از سپتوم ایشا.. که نتیجه میگیریم از رزاقی راستی ساره تو دکتر ایمولوز هم میری ...یا متخصص خون مثل توگه ..؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام بچه ها یک هفته از سقطم میگذره ولی بفایای بارداری هنوز مونده هرکاری که بگین کردم ولی اتفاق خاصی نیفتاد با این همه درد و زجری ک کشیدم اگه بخوام باز کورتاژ کنم خیلی مسخرست .. نمیدونم چی کار کنم دیگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مهدیا جان من ایمونو ابن سینا رفتم. اونم داستانش مفصله. دکتر زراعی به من گفت از ایمنیت رو همینجا انجام بده. دادم سی دی ٥٦ شد ٧.٥. رزاقی گفت برو انتقال خون انجام بده. شد ١٥. بعد دوباره رزاقی گفت نه برو بهار انجام بده شد ١٥.٥. به هرحال من که الان دارم پردنی مصرف میکنم. دکتر خونم نمیرم.
بچه ها دیروز از داروخانه تماس گرفتن مبگن سرم گرونت بود ما اشتباه وردیم حالا باید ناب تفاوتشو مرداخت کنم حدود یه میلیون خیلی زورم اومد گفتم بچه سقط شد سرم بدر نخورد که حالا گرونترم بود واقعا توش موندم از زنین و آسمون دارم میباره قربون خدابرم
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
نارین جونم خواهر گلم نمی دونم چی بگم خدا خودش کمکت کنه عزیزم یه سر برو بهزیستی شمیرانات روبروی بیمارستان خاتم من قبلا رفته بودم چون شیر داری احتمال اینکه سریعتر یه نوزاد بهت بدن زیاده
خدایا شکرت