2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بزنگ هستن دوشنبه ها ساعت 3 باز میکنه تا 7 منم میخواستم ازمایشامو تایید کنه که برم اقدام گفت 7 بزنگم التماس دعا
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
بچه ها پایه ختم دسته جمعی زیارت عاشورا از شب اول ماه ذی الحجه به مدت 40 شب که میشه تا شب عاشورا هستید با نیت دعا برای همدیگه یعنی دعا برای دیگران و در صدر این دیگران "ماهور " عزیز را مد نظر بگیریم روایت داریم وقتی دعا برای دیگران می کنیم چند فایده متفاوت با دعای برای خود آدم داره یکیش این که وقتی ما برای دیگران دعا می کنیم خداوند حاجت ما را بدون اینکه به زبان بیاریم برآورده می کنه و یک روایت داریم که می فرمایند با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا دعایت مستجاب بشه و از اونجایی که ما با زبان دیگران و دیگران هم با زبان ما گناه نکردن وقتی برای یکدیگر دعا می کنیم دعاهایمان به استجابت نزدیک تر می شود اگر بتونیم به 40 نفر برسونیم که خیلی بهتر میشه دوستانتون را هم به این ختم دعوت کنین 1-زهرا 2- مهدیا 3- somii 4- مهدیه 5- اواناز 6-ریحانه جون 7.فاطمه66 . . به امید استجابت دعای همه کسانی که در موقع دعا کردن حضرت زهرا(س) را الگو قرار می دهند و ابتدا دیگران را دعا می کنند
سلام دوستا خوبین؟؟؟؟ بچه ها دکتر به من گفته بود خونریزیت که کم شد در حد لک بینی بیا مطب تا سونو کنم ..من هنوز خونریزی دارم ولی شدید نیست ولی لک هم نیست اون بقایای بارداری هم که مونده بود هنوز هست میخوام فردا زنگ بزنم مطب رزاقی ببینم باید چی کار کنم هرچی بیشتر بمونه ممکنه عفونت کنه البته به من گفت آنتی بیوتیک نمیخواد مصرف کنی ولی من دارم میخورم مهدیا تو بهتر میدونی دکتر سه شنبه ها مطب هست که من 4 شنبه برم پیشش ؟؟؟؟؟ راستی من رو هم بزار توی لیست اونقدر محتاج دعام که نگو خیلی حال بدی دارم ..بیچاره شوشو هرکاری میکنه حال خرابم خوب نمیشه که نمیشه ..!
سلام سارا جان میدونم بچه ها شما و مهر حنا جون هم فراموش نکردن و بهتون دعای ویژه دارن برا دکتر رزاقی فقط هفته اول که از مسافرت اومده بود همه هفته مطب بود اگر زنگ بزنی کسی نباشه ساعت کاری رو اپراتور میگه .سه شنبه مطب نیست ... دیروز باید زنگ میزدی برا چهارشنبه وقت میگرفتی... چهارشبنه بزنگ برا شنبه خونروی تم ایشا.. کمتر میشه
بچه ها پایه ختم دسته جمعی زیارت عاشورا از شب اول ماه ذی الحجه به مدت 40 شب که میشه تا شب عاشورا هستید با نیت دعا برای همدیگه یعنی دعا برای دیگران و در صدر این دیگران "ماهور " عزیز را مد نظر بگیریم روایت داریم وقتی دعا برای دیگران می کنیم چند فایده متفاوت با دعای برای خود آدم داره یکیش این که وقتی ما برای دیگران دعا می کنیم خداوند حاجت ما را بدون اینکه به زبان بیاریم برآورده می کنه و یک روایت داریم که می فرمایند با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا دعایت مستجاب بشه و از اونجایی که ما با زبان دیگران و دیگران هم با زبان ما گناه نکردن وقتی برای یکدیگر دعا می کنیم دعاهایمان به استجابت نزدیک تر می شود اگر بتونیم به 40 نفر برسونیم که خیلی بهتر میشه دوستانتون را هم به این ختم دعوت کنین 1-زهرا 2- مهدیا 3- somii 4- مهدیه 5- اواناز 6-ریحانه جون 7.فاطمه66 8-دریا 9.همسر دریا 10. سارا بانو به امید استج ابت دعای همه کسانی که در موقع دعا کردن حضرت زهرا(س) را الگو قرار می دهند و ابتدا دیگران را دعا می کنند
ای وای من نمیدونستم 3 شنبه دکتر نیست حالا باید دوباره چند روز صبر کنم ..ای خدا اگه بگه بیا کورتاژ چی کار کنم وای خیلی برای ماهور ناراحت شدم وای 9 بار سقط خیلی صبر میخواد خدا ایشاله دهمین بارداریشو به خوبی ب سرانجام برسونه .خیلی سخته بخدا ..خدا بهش صبر بده
بچه ها پایه ختم دسته جمعی زیارت عاشورا از شب اول ماه ذی الحجه به مدت 40 شب که میشه تا شب عاشورا هستید با نیت دعا برای همدیگه یعنی دعا برای دیگران و در صدر این دیگران "ماهور " عزیز را مد نظر بگیریم روایت داریم وقتی دعا برای دیگران می کنیم چند فایده متفاوت با دعای برای خود آدم داره یکیش این که وقتی ما برای دیگران دعا می کنیم خداوند حاجت ما را بدون اینکه به زبان بیاریم برآورده می کنه و یک روایت داریم که می فرمایند با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا دعایت مستجاب بشه و از اونجایی که ما با زبان دیگران و دیگران هم با زبان ما گناه نکردن وقتی برای یکدیگر دعا می کنیم دعاهایمان به استجابت نزدیک تر می شود اگر بتونیم به 40 نفر برسونیم که خیلی بهتر میشه دوستانتون را هم به این ختم دعوت کنین 1-زهرا 2- مهدیا 3- somii 4- مهدیه 5- اواناز 6-ریحانه جون 7.فاطمه66 8-دریا 9.همسر دریا 10. سارا بانو 11.مهلا 12.آرزو 13.محبوب29 14.سادات 72 15.شیطونک 16.مامان محمد علی 17.مامان فاطمه زهرا
دوستا من امروز رفتم پیش دکتر هنوز بقایا مونده دکتر گفت لگه قرار بود دفع بشه تا حالا شده بود برام وقت داد برای کورتاژ.. کسی با دکتر رزاقی کورتاژ کرده ؟ خیلی میترسم بار سومه که کورتاژ میشم خدا کنه مشکلی پیش نیاد راستی بهم گفت قبل از عمل باید آزمایش هپاتیت و ایدز هم بدم !!!!