|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
راستی مهدیا من برای فردا از رزاقی وقت گرفتم مشکلمو گفتم منشیش گفت فردا بیا .. میخواستم بدونم دکتر خودش سونو میکنه؟ همسر رو هم راه میدن داخل اتاق دکتر ؟ کلا دکتر خوش اخلاقه و وقت میزاره ؟؟؟؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=3440&PageNumber=469 سارا بانو جان تو این صحفه بود که سانی درباره خودش گفت و توضیحات کاملی هم داد و مهربانی هم درباره ویتامین د3 که چه موقع باید خوردش هم گفته خانوم رزاقی خیلی برات وقت میذاره خیالت راحت هر چی سوال داری بپرس مهربونو دقیق ..ویزیتش 25 با سونو 50 تومن..هم شوهرت میذاره بیای هم جا پارک براحتی گیر میاد هر چی ازمایش از قبل داری براش ببر اگه ازسی دیمارکرها و انتی توپوت ازمایش نداری که اینا برا مشکل ایمنی هست حتما بگو برات بنویسه ...ایشا.. به حق این روزعزیز همه بچه های که سقط مکرر دارن به زودی نتیجه بگیرن و نی نی شونو بغل کنن تا دیگه از شر سقط راحت بشیم الهی امین
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام دوستان رفتم مطب منشی گفته بود 11 :30 اونجا باشم تاکید هم کرده بود زود برم منم 11:45 رسیدم دیدم در مطب بسته است گفتم حتما ساعت 2 بوده به من اشتباه گفته هیچی دیگه تا ساعت 2 نشستم تو ماشین تا منشی اومد .. دکتر هم منو سونو کرد و بارداری پوچم تایید شد .. کلی بهم آزمایش داده تا 2 ماه بعد از سقط انجام بدم ..بیشتر آزمایشات ایمنیه .. هزینه ویزیت و سونو هم چون بار اولم بود 58 شد .. بهم قرص داده برای سقط خدا بدادم برسه هروقت یادم می افته به دردی که باید بکشم غصم میشه گفت چون دوبار کورتاژ شدی بهتره با قرص سقط کنی .. بچه ها بیاین برای هم دعا کنیم شایید دعامون برای هم بگیره ..