2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
واى پردنى نخور بزار هر وقت حامله شدى بخور من تمام ازمایشاتم نرمال بود به جز ایمنى و با توجه به اینکه در هر سه باردارى ضربان قلب وجود داشت بعد رشد نکرد و مجبور به سقط شدم رویان گفت احتمالا پى جى دى ممکنه نتیجه بده اما صد در صدنیست عارفى گفت یه بار سرم رو امتحان کن اگه نتیجه نداد مى ریم سراغ پى جى دى خدا رحم کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها من 5 شنبه میرم بیمارستان بهمن برای کورتاژ خیلی ناراحت و داغونم این بار میشه سومین کورتاژ خدا کنه برای رحمم مشکلی پیش نیاد .. نمیدونم بعدش باید چی کار کنم برم پیش کی کاش اینبار نتیجه میگرفتم ما چند ماه دیگه برای همیشه میریم کانادا ..معمولا ایران با توجه به اینهمه بیمار سقط مکرر و نازا خیلی دکترها متبحرترند .. خارج از ایران موافق دارو درمانی نیستن میترسم باز برم اونجا و باردار بشم و هیچی بهم ندن و بازم روز از نو روزی از نو ..ای خداااااا راستی کسی بیمارستان بهمن کورتاژ کرده ؟؟؟ راضی بودید ؟؟
سارا جان منم دو هفته پیش سقط کردم قلبش تشکیل تشده بود و ده هفته بودم اما کورتاژ نکردم توخونه دارو داد مصرف کردم و دفع شد
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
سارا بانو جان ناراحتیتو کاملا درک میکنم. منم ٣ تا سقط داشتم. باید خودمونو بسپریم دست خدا یا سرنوشت یا هر چی اعتقاد داری و بگیم به وقتش حتما میشه. منم دارم میرم اونور و از حالا نگرانم که باید چه داروهایی رو بخرم ببرم که اونجا نخام تو هزینه بیفتم😔
سارا بانو جان واقعا نمیدونم چی بگم تو فقط توکل کن به خدا اونجا کانادا شاید بهتر بتونن درمانت کنن نباید از رفتنت ناراحت باشی با پیدا کردن و جستوجو کردن از همینجا که کجای کانادا متخصص یا فوق تخصص سقط مکرر هستن و راه درمانتو میدونن دریغ نکنی شاید اونجا بتونن برات کاری کنن نا امید نباش اگه میتونستی سرم رو هم امتحان میکردی خوب بود میری اونجا ما رو هم از احوالت بیخبر نذار
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
بچه ها ممنون از دلدارییتون قبل از رفتنمون میخوام برم تحت نظر مرکز ابن سینا باشم بنظرتون مفیده /؟ بعد از کورتاژ چه مدت بعد باید برم ؟ از الان باید وقت بگیرم ؟ سرشون شلوغه ؟ پیش کدوم دکتر برم اونجا تروخدا راهنماییم کنین سارا جان اسپرم همسرم مشکلی نداشت