2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ساره جون همه بچه های که پردنی میخورن دیر حامله میشن اخه رو سیستم باروری تاثیر میذار پردنی .. اثرش هست خیلیا تا 6 ماه هم شده حامله نشدن ولی دکتر چیزی نگفته درباره تاثیرش و دوباره تو حاملگیشون قرص پردنی رو خوردن ...بنظرم اقدامو دیر ننداز خود قرص حاملگیو عقب میندازه..
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
ساره الان چند وقت از حاملگی اولت میگذره؟ که دارو مصرف میکنی؟ حاملگیات تاچند هفته میرسیدن ؟به قلب چی؟ اگه بنظرم به دکتر رزاقی اسرار کنی سرم میخوای فکر کنم بهت بده ...
هلما جان برو شیاف پروژسترون 400 بگیر ازعقب شیاف کن اگه تونستیم با دکترت مشورت کن ولی حتما شیاف استفاده کن هر دکتری به کسانی که لکه دارن شیاف میدن استراحت هم کن نشاسته با اب سرد هم قاطی کن بخور ایشا.. چیزی نیست حتما اگه سونو نرفتی سونو هم برو ببین بچه در چه وضعیتیه..
مهدیا جان اگه بخای سرم میده. من اولین سقطم أصلا به تشکیل قلب نرسید بود ٨ سال پیش. بعد جلوگیری طبیعی میکردم تا پارسال مهر که پوچ بود. اسفند هم که اخریش بود که بتام به زحمت از ١٠٠ بالا رفت.
بچه ها پردنیزول نخورید من این اشتباه رو کردم الان پشیمون هستم دکتر عارفى به من گفت قبل باردارى پردنى بخور منم خوردم تا شش هفته که پریودم بهم ریخت یعنى اصلا پریود نمى شدم با استفاده از پروژسترون به زور پریود مى شدم بعد وسط سیکل مثلا ١٤ پریود چند روز لکه بینى خفیف داشتم پاک که مى شدم دو باره دو هفته بعد چند روز لکه بینى و بعد دوباره پاک مى شدم این روند تا الان که سه ماه هست قرص رو قطع کردم ادامه داره اما خوشبختانه این ماه که با استفاده از پروژسترون پریود شدم دیگه تا الان که حدودا ٢٠ پریود هستم لکه بینى نداشتم روز ١٣ پریود هم رفتم سونو که گفت فولیکول غالب ندارى بچه ها از من میشنوید اصلا نخورید به دکتر عارفى گفتم گفت از عوارض پردنى اختلال در عادت ماهیانه و دیر باردار شدن هست و دیگه نخور تا حامله بشى توى دوران حاملگى بخور به من بچه هاى این جا گفتند نخور اما من به دکترم اعتماد کردم و این شد حال و روزم خدا کنه زود خوب بشم دیگه خسته شدم دوستان کسى مى دونه کى عوارض پردنى مى ره
سى دى ٥٦ من ١٤/٥ بود که دکتر عارفى گفت حتما سرم مى خواى هیام جون رویان به منم پیشنهاد پى جى دى رو کرد اما گفتم شاید با سرم جواب بگیرم و یه بار دیگه طبیعى اقدام کنم میشه بگى چند تا سقط و توى چند هفتگى داشتى رویان به من گفت پى جى دى هم راه حل صد در صدى نیست به شما چى گفتند