2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا بانو جان خود ابن سینا زنگ بزنی میگن ٣ ماه بعد از سقط. چرا؟ چون بدنت باید التهابات و استرس سقط رو پشت سر گذاشته باشه تا جواب از ایمنیت دقیق بشه. حالا اگه مث من که پارسال رفتم با عجله بری همیشه تو ذهنت میگی نکنه به خاطر اینه که زود رفتم. دکتراشو من نمیدونم کدوم بهتره؟! چرا؟ چون الان پروتکلی که واسه سقط مکرر استفاده میشه همه دکترا کم و بیش همونو میرن. چرا با همون معینی ادامه نمیدی؟ راجع به شلوغیش هم حتما زنگ بزن بهت میگن کی وقت میدن. پارسال من زنگ زدم گفتن که ٣ ماه بعد از سقط هر موقع خواستی بیا. فقط اگه دکتر خاصى مد نظرت باشه اونو باید هماهنگ کنى.
منکه میگم برو رزاقی با این وقت کمه تو بروباهاش مشورت کن ببین چی میگه من دیروز رفتم پیشش گفت بخاطر قند لبه مرزه پردنی بهت نمیدم حتی تو بارداری باید بخاطر انتی توپو بالا سرم استفاده کنی و هپارین حالا فعلا یه سری دیگه باید قرص استروز اینا بخورم میگفت تو یه سپتومم دااشتی برش داشتم ... باید یسری از داده چند روز دیگه انجامش بدم که بهم بگه از کی اقدام کنم .. تلفنی گفت بهت میگم ایشا.. هممون نتیجه بگیریم و صاحب نی نی بشیم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهدیا رزاقی دیر وقت میده ؟ مطبش کجاست ؟ شلوغه ؟ بعد از سقط کی باید برم پیشش ؟ قرار بود امروز کورتاژ کنم دکتر گفت امیدی نیست ولی سونوگرافی گفت یه هفته دیگه صبر کنم منم برای دل خودم 1 هفته عمل رو انداختم عقب
ستاره جان پروتکل ابن سینا ٣ ماهه. دلیل نمیشه که ٤٠ روز اشکال به وجود بیاره. دکتر عارفى ظاهرا دکتر بدى نیست. امیدوارم که این بار نتیجه خوب بگیرى. ولى کمبود ویتامین دى به تنهایى باعث سقط نمیشه.
سلام ساره یعنی میگی دروغ میگه سپتوم برداشته یا نه؟ من تو عکس رنگی همون اول چیزی دیده نشد خود خانوم دکتر گفتش با سونو واژینال مشکوک به سپتومم دلم میخواست سی دی عملمرو میگرفتم که یادم رفت بهم قبلش گفتن فیلم سی دی بهت میدیم ولی من یادم رفت فکر نکنم دوغ بگه اخه من همیشه تخمدان چپم درد میگرفت یعنی قسمت چپم که بعد از عمل خدارو شکر تا حالا درد نگرفته و خیلی احساس خوبی دارم یکی از علا یم سپتوم نزدیکی دردناکه یا دخول سخت انجام میشه من درد داشتم ولیخیلی کم......ولی الان نه حالا خدا داند چی شده .... سارابانو جان خیلی زود وقت میده شمارش اینه 22729752 ادرسشم تجریشه دقیقشو هم میتونی تو گوگل پیدا کنی هم از خود منشی بپرس من همسرم بلده خودم ادرس بلد نیستم اگه دوست داری برو پیشش من اونجا با بیماراش صحبت میکردن بیشترشون حامله بودن و همشون هم مشکل ایمنی انعقادی داشتن کهخیلی از دکتر راضی بودن من همینکه میدیدم ازش نتیجه گرفتن خیلی بیشتر امید وار میشدم من پیش معینی رفتم خیلی سر سری بهم گفت برو اقدامو خلاصه حتی بدون هیچ مقدمه ای .. منکه خوشم نیومد ازش... البته این نظر منه ... سارا بانو جان برا اولین سری الان برو پیشش البته بعد از دفع . همه سوالاتتم بنویس یادت نره هرچی سوال داری ازش بپرس من که نه روز بعد از سقطم رفتم پاکروش و از مایشهای کامل بهم نوشت فقط بخاطر اینکه از مایشاش کامل بود رفتم نه بخاطر تشخیصش و دیگه نرفتم پیشش و رفتم رزاقی البته معینی هم وقت گرفتم ولی سهماه طول کشید گفتم تو این سه ماه بیکار نباشم رفتم پیش رزاقی ...از پاکروش پرسیدم که منالان 9 روزه سقط کردم میخواین از بدین مشکلی نداره ازمایش خطا نمیده؟ گفتش تازه اینطوری تشخیص خیلی بهتر انجام میشه بازم گفتم خیلیا میگن باید 3 ماه بگذره یه نگااااااهی کرد دیگه هیچی نگفت ازمایشارو نوشت ...از رزاقی هم کهخودش تو مرکز سقط مکرر ابن سینا هم هست پرسیدم اونم گفتش از مایشا ربطی به سقط نداشته تو این از مایشا معلوم شد انتی توپو بالا و پروتیین سی پایین و کلا مشکل ایمنی انعقادی دارم حیلی حرف نوشتم ببخششششششششید سارا جا ایشا.. خدا به همین روزای با ارزش عیدیمونو میده و خیرمونو به داشتن فرزند سالم و صالح میخواد امین
بچه ها من دکترم ویتامین دی3 رو همراه با مکمل کلسیم داده یعنی بهم کلسیم دی 3 داده اشکال نداره بچه ها اینو میدونید؟ من شنیدم دی 3 رو باید صبح نیم ساعت قبل از صبحانه خوردش ...
مهدیا عزیزم خیلی ممنون که کامل توضیح دادی و راهنمایی کردی من خیلی وقت ندارم و بخاطر همین باید هرچه سریعتر مشکلمو بفهمم رنگ زدم دکتر عارفی برای آذر بهم وقت داده که خیلی خیلی دیره حتما به دکتر رزاقی هم زنگ میزنم و وقت میگیرم ..خدا کنه نتیجه داشته باشه ..دکتر رزاقی خیلی بهم دوره ولی چاره ای نیست . راستی ویتامین د3 رو برای من نوشته همراه با غذا منم همراه با نهار میخورم هفته ای دو تا ایشاله مشکلات حل شه و ما هم مادر بشیم ..ایشاله ما هم عیدی میگیریم ...آمین
سلام سونیا جان چقدر خوشحالم نی نی ت صحیح سالم داره رشد میکنه خدایا شکرت خیلی خوبه اونجا تونستن برات کاری کنن سارا بانو میبینی سونیا جون الان اونور ابه راحت تونستن براش تشخیص درست بدهند ولی نباید اسیدفولیک بخوره خیلی خیلی برات خوشحالم سونیا جون...