2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
sarah جان منم هیسترو کردم و این دارو هارو ی رو که تو خوردی رو هم به منم دادن و سه روز پیش تموم شدن و دو روز پیش پری شدم دکترم گفت مشکلی نداشتم نه سپتومی نه هیچی..و خارش بدن اینا رو هم دارم.....و البته معینی گفت چرا هیسترو کردی....دکتر رزاقی گفت هیسترو کنم بچه ها من فکر میکنم معینی رو کسانی که دو تا سقط و کم میکنن زیاد محتاط نیست ... چیکار کنم همسرم از معینی خوشش اومد کی جرات داره بگه نریم پیشش...
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

sarahمنم میرم رزاقی و رزاقی عمل هیسترو کردم شما هم همینطور؟ من قبل از اینکه برم رزاقی از معینی وقت گرفتم و 3 ماه بهم نوبت دا تو این 3 ماه رفتم رزاقی بهم همین داروهای که شما میخورید رو بهم داد... ولی بهم هنوز پردنی نداد بود که قرار بود بعد از اینکه پری شدم برم پیشش که الان مرخصی رفته.. معینی گفت به محض اینکه باردار شدی باید پردنی رو شروع کنی................... نمیدونم الان چی کار کنم با پست های که خوندم از شما بچه های که سرم نزده بودم همه سقط کردن و الان معینی میگه اصلا سرم درکار نیست میگه زوده هنوز اسم سرم رو بیاریم من رو دلم مونده این حرفاش اصلا چرا بدون اینکه سی دی مارکرهارو اندازه گیری کنه میگه سرم نه...........
مهدیا کاری نداشته باش که دکتر به بقیه چی می گه بهش اعتماد کن بدن و شرایط هر کسی با کس دیگه فرق می کنه مثل دکتر من به همه می گفت به هیچ عنوان لنفوتراپی نکنید حتی سونیا را به خاطر این کار دعوا کرد ولی به من گفت برو انجام بده منم هفته پیش رفتم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
مهربانی جون نمیدونم بخدا من طاقته یه سقط دیگه رو ندارم خدا بهمون رحمکنه الان که باید برم اقدام اصلا خوشحال نیستم و نمیتونم خوشحال باشم تا وقتی قلبش تشکیل نشه خوشحالی برا کسی سقط مکرر داره وجودنداره همه با مثبت شدن بی بی خوشحال میشن ما تازه اول بدبختیامونه
دقیقا تا بچه به دنیا نیاد نمی تونی بگی من باردار بودم خدا به هممون کمک کنه و برای هممون معجزه کنه
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
من تازه جواب لنفوم باید اول بیاد اگه رفته باشه بالا می تونم برم انتقال جوابش حدودا 1 ماه دیگه حاظر می شه قبل از انتقالم باید پردنی و سرم بزنم