2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مهدیا جون منم میگم ریسک نکن من بعداز شش بار تازه بهم میگن پی جی دی یبار با معینی ببار با عارفی چهاربار با دکترای دیگه ....جونی برام نمونده
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معینی بهم سرم نداد تا 14 هفته میش رفتم بعد قلبش متوقف شدم بخاطر ایمنی لابد حالا هم حاملگی پوچ که عارفی میگه تو این سن طبیعیه موش آزمایشگاعی شدیم و وسیله ای برای پولدار شدن دکترا
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
sarahجون دیروز به دکتر رزاقی زنگ زدم می گفتش باید بیای قرص های استروژن پروژسترون رو دوباره بهت بدم ....نمیدونم واسه چی میخواد دوباره بده برا تو هم داد؟........ من قندم 94 هستش میگفتش بخاطر همین قرص پردنی رو بهت نمیدیم قبل از بارداری دوماه بخوری چون این قرص قند رو میبره بالا گفتش چهارشنبه برم پیشش دوباره یسری ازمایش برام بنویسه ........ اخه چقدر ازمایش.....این معینی و رزاقی چقدر با هم فرق میکنن ..........معینی با ازمایش دادن مخالفه میگه ما همه داروی میدیم ولازمه چه از بدین چه ندین والا موندم از اینکه کدومشونو انتخاب کنم معینی میگه برو اقدام ....رزاقی میگه جلوگیری ......معینی میگه سرم نه ..رزاقی میگه سرم برا احتیاط اره....... من میترسم کدومشونو انتخاب کنم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
عزیزم یعنی خودمون پری نمیشیم که این همه قرص هرمونی بهمون میده؟ من یه سری خوردم بازم باید بخوریم تا چندتاپرید باید بخوریم؟
ساره جون رزاقی به شما کی گفته اقدام کنی ؟در چه مرحله درمان هستی؟..دکتر رزاقی د3 رو بهم نداده بود که معینی بهم اضافش کرد هفته ای یه دونه... بدونینکه د3 رو اندازه گیری کنه گفتش بخور...
مهدیا جون به حرف معینی نرو واسه من سرم نداد بعد که سقط شد گفت نن فقط سرم تدادن بهت درصورتی که آزای یی دی رو هم ندادبهم بنظرم پیش رزاقی برو و بهش اعتماد کن عارفی هم اهل ریسک نیست همه نوع دارو میده برااحتیاط
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد !!! خدایا شکرت
مهدیا جان استروژن رو به خاطر این داده که بعد از هیسترو دیواره رحم نازک میشه و باید با استروژن ترمیم بشه. پروژسترون هم که هورمون مکمل استروژن در سیکل ماهیانه ست. من الان بعد از ٣ تا سقط در مرحله گرفتن دارو ام که بعد از ٢ ماه پردنی گفته میتونی اقدام کنی. نمیدونم اگه بلافاصله اقدام نکنم اثر دارو تا کی میمونه! راستی منم هموزیگوتم. واسه همین گفته هپارین باید بزنی.