2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
باید جوابش بالای 20 باشه که انشالله هست خدا این سری برای من معجزشو نشون می ده من مطمئنم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فکر کنم باید بالای 30 باشه می دونی یادم رفت در مورد ب12 و ب 6 از دکترم بپرسم خداااااااااااااااااااا
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
گروه ب برا ایمنی خیلی خوبه بنظرم باید استفاده کنی اگه چیزی بود دکتر بهت میگفت منم دیروز خو یادم رفت از معینی بپرسم اه
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا قرص ول ومن را می دونی چیه خیلی ها می خورن می گن کل ویتامینای لازم برا خانوما را داره
مهدیا جونم برو رزاقی و سرم رو حتما حتما بزننن من هم به اصرار خودم سرم رو زدم البته شاید من تعداد سقطم بالا بود دکتر سرم رو قبول کرد ولی من جات بودم حتما میزدممممممم
خدایا شکرت
سلام خوبین؟ سولی جون من نمی تونم بیام کلوب. برای شما هم باز نمی شه؟
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
سلام ترنم وسولی جون اومدی از پیش مامانت .. کلوپ تا اطلاع ثانوی تعطیله دارن درستش میکنن سولی جون چی کار کنم شوهرمو کشته منو میگه معینی خوبه هر چی میگه انجام بده الان برم پیش راقی بفهمه من رفتم پیش معینی چیزی نمیگه؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم