2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من بلاخره بعد 13 ماه و درست زمانی که میخواستم وارد سیکل ای وی اف بشم خدا بهم نظر کرد و باردار شدم شکر خداااا . دیروزم سرم زدم . انشالله که این بار تجربم خوب باشه . از خدا میخوام به همه منتظرا و سقط مکرری ها نظر کنه . الهی امین ماجرای اتفاقاتی که افتاد تو وبلاگم هست .
تبسم چرا تو مثل ستاره سهیل شدی یه بار یه جا باش کارت دارم چقدر کار انجام دادی میکرو کردی؟ دکتر نگفت چرا قلبش نزد ؟میکرو معمولا تخمکهای سالم و اسپرمهای خوبرو لقاح میدن پس جنین سالم بوده ؟ پس چرا اینطور شد؟ بیا درست در مون بهمون بگو چی شد تبسم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام دوستان خوبید هیام جون شما بلاخره چه کار کردی من نی نی توی هفته نهم 5 میلی رشد کرد و دیگه رشد نکرد توی هفته 10 قرص خوردم و سقط کردم این دفعه خدا را شکر بقایا نماند ولی از نظر روحی خیلی داغونم سنم زیاده و این چهارمی سقطی است که داشتم خدایا به تو پناه می برم مشکل من از جانب همسرم است مرفولوژی اسی اش خوب نیست