2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
70 روز سوره مبارکه یس هدیه به امام حسین و شهدای کربلا از شب میلاد حضرت معصومه س تا روز عاشورا http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27655 ختم 41 روز سوره مبارکه مریم جهت همسر فرزند و مال http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=923230&postID=37085573
«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لیلا جون خوبی چه خبرا ایشاله خبر بارداریتو به همین زودی ها میشنوم به خدا دل ببند نه بنده خدا البته دکتر ها اگه نباشن که نمیشه ولی توکل به خدا .خدا بهترین و به وقتش بهت بده
خدایا دوستت دارم
من الان از مطب معینی میام توی هفت هفتگی سومین بارداری بازم بارداریم پوچ بود ..ای خدااااااااا بازم ساک بارداری تشکیل شده بود ولی جنین نه ! با اون همه قرص و آمپولی که استفاده کردم بازم نشد فقط سرم آی وی آی جی نزده بودم یعنی اگه سرم میزدم جنین شکل میگرفت ؟؟؟؟ خیلی داغونم خیلی فکر نکنم خدا هیچ وقت لایق بدونه منو ....
واااااااااااااااااااای سارا بانو جان چقدر بد شد چند ناراحت کننده عزیزم خدا بزرگه نگو خدا لایق نمیدونه عزیزم خدا حکمتی داره برا هر کارش بذار پا حکمتش سارا جون..... دکتر معینی چی گفت میشه دارو هاتو بگی چی میزدی؟ و استفاده کردی؟ قبلی ها هیچکدوم به قلب میرسیدن؟ عزیزم نا امید یه وقت نباشیاااااااا دفعه دیگه با سرم همه چی حله اره
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مرسی بچه ها از همدردی من آزمایش سی دی ها رو دکتر بهم نداده بود قبل از بارداری هم بهش گفتم گفت نیاز نیست در مورد سرم هم گفت خارجی ها قبولش ندارن نمیدونم دلیل بارداریهای پوچ من چیه میخوام هفته دیگه برم بهش بگم میخوام کورتاژ کنم حوصله درد و خونریزی و گریه و زاری ندارم کورتاز خیلی راحت تره ولی با این دفعه میشه بار سوم خدا کنه مشکلی برای بارداری بعد پیش نیاد
سلام بچه ها ختم کلیمیه گذاشتم برایه انشاالله حاجت روای دوست داشتید بیاید چله رو انجام بدیم انشاالله حاجت روا بشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=951257
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
اخی سارا بانو خیلی برات ناراحت شدم قسمتت نبوده ایشاله بعدی یمونه برات ..بچه ها بیاین همه واسه هم دعا کنیم ..عزیزم من هم 3بار بارداری پوچ داشتم الان صاحب یه پسر 3ماهه هستم
خدایا دوستت دارم
سلام سارا بانو جان منم از مطب دکتر معینی میام اونم همینای که گفتی بهم گفت و گفتش از مایش سدی مارکر ها لازم نیست و نگرفت و همین دارو های مختصری که به شما داه به منم داده.........هر چی اسرارش کردم میگه نه خارجی ها قبولش ندارن سرم اینارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/......... ولی پیش رزاقی رفته بودم میگفت من بهت سرم میدم که خیالت راحت شه ... نمیدونم چیکار کنم......... همسرم میگه میریم پیش همین معینی رزاقی دارو اضافی میده ولی من میدونم رزاقی احتیاط میکنه که میده ولی معینی میگه زوده برات سرم بنویسم نکنه معینی ادمارو میکنه موش از مایشگاهی من طاقت سقط دیگه رو ندارم......همسرم همش میگهدیگه میریم پیش همین معینی...... من فقط از ازمایشاتایمنی Mthfr که همو زیگوته که میدونم اگه سی دی مارکر هارو هم بدم نرمال نیست نمیدونم با پردنی حل میشه یا نه؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم