2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام مهر حنا جون من میگم دکترتو عوض کن ..........نگفتی دکتر کیه؟ الیس سقطهاش ناشناخته بود یعنی تو از ها همه چیز خوب بود بع دکه دکتر داروهای سقط داد همین داروهارو مصرف کرد نی نی دار شد فاطمه جون من پیش دکتر رفتم یه هفته پیش حالا قراره عکس رنگی که گرفتم برم پیشش منتظر پری هستم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهر حنا چن تا سوال دارم ازت عزیزم سن مهمه تو چند سالته؟ قرص گونال بر کیفیت تخمک خوردی یا امپولشو زدی؟ پریدهات منظمه؟ خونرویهاش تغییری نکرده ؟زیاده یا کم؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام مهر حنا جون من 2 بار اول که سقط شد منطقه ای بودم که اصلا امواج ماهواره ایی نداشت. عزیزم انشالله که جواب می گیری.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سلام دوستان عزیز

مامان شیوا جونم خوبی مگه میشه یادم رفته باشی بووووووووووووووس
منم زیاد نت نمیام ولی حتما میام کلوپ اتفاقا دلم برای همه دوستیا تنگیده
مامان شیوا جونم الهی به حق این ماه عزیز به زودی زود باردار بشی و نینی به سلامتی بیاد توی بغلت
مهر حنا جون گونال اف برای کیفیت وبالغ شدن تخمکه والبته کلومیفن هم همین طور ولی برای اینکه بهتر نتیجه بده دو تاشو باهم تجویز میکنن وهاش سی جی رو هم بعد از 12 پری برای ازاد شدن تخمک که به کیست تبدیل نشن
مهربانی جون من الان دکتر عراقی میرم که اونم خیلی مطبش شلوغه وقتی میرم ساعت 11 شب بیرون میام
ولی دیگه کاریش نمیشه کرد اکثر دکترایی که خوبن مطبشونم شلوغه

ولی دکتر کلانتر چون مسیرش یکم بد راهه دیگه نمیرم وهر سری هم یه دکتر ویزیتت میکنه فایده ای نداره باید خودتو بکشی تا کلانتر ویزیتت کنه درضمن من که اخرین بار رفتم پیشش خیلی راحت بهم گفت اینقدر باردار شو تا یکیش بمونه
خوب چه کاریه برم پیشش دیگه همه تجویزاتشم مثل دکتر شرکت

مهربانی جون به نظر من دکتر شرکت رو ادامه بده ویه دکتر زنان هم برو که با دکتر شرکت هم نظر باشه اینجوری روند کارت بهتره وخیالت راحتتره
سونیا جون من حتما با شرکت ادامه می دم ولی شوهرم زیاد موافق نیست که پیش کلانتر نرم. ضحی جون تو تاپیک سقط مکرر با کلانتر و شرکت بارداره و این موضوع هم باعث شده به حرف شوهرم گوش کنم و با کلانتر ادامه یدم. ولی اینم می دونم که کلانتر خیلی به ایمنی بدن و لنفو تراپی و ... عقیده نداره به منم گفت باردار شو تا یکیش بمونه.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سونیا جون ئر مورد دکتر زنان تصمیم واسم خیلی مشکله خدا کنه من و شما و همه مامانای منتظر از این سردر گمی ها بیرون بیایم و خیلی زود مادر بشیم
مهدیا سلام من راهنمای کن 3 بار سقط داشت اولی از پله افتادم خرداد پارسال دومی شهریور بتا 35 بود بعد 6ماه از دادم گفتند ب12 بخور مشکلی نیست اسفند باردار شدم و دوباره سقط و همه این سقط ها در 6 هفتگی است الان قند بالا وهموسینم بالاست
انتخاب با توست هر صبح می توانی بگویی خدا بخیر کند یا صبح بخیر خدا جون